midnattsbloggarn' strikes again!

Idag ringde jag ett lustigt samtal, och hamnade hos sonen till kvinnan jag sökte. Jag befinner mig nu i djupaste skåne, och försöker samtala med en (hög?) tonåring som pratar... skånska. Fanimej nästan danska:

- Hon é på bagariet o köper bullar! Facket kommer på besök idag!
- Facket? Ja då måste man ju ha bullar!
- Jae! De ska utreda svartjobb eller nått sånt!


Alright säger jag, och tänker att det här samtalet har potential. Jag presenterar mig ordentligt och frågar när hon kommer tillbaka.

- Ja hon spelar på allt! Bingo spelar hon jättemycket på!
- Jaha vad kul, vad har hon vunnit på Bingo då?
- Häromveckan vann hon en
[raöijkad aeol] o en helstekt gris!
Jag skrattar, och uppfattar det som att han sa en overall och en gris - så jag frågar med alldeles för hög stämma, allowing my colleagues to hear:
- VANN HON EN HELSTEKT GRIS I EN OVERALL!?
Vi brister ut i stereoskratt, och han rättar mig; nej nej haha en [raöijkad aeol]
- Haha en vadå?
- En
[raöijkad aeol]!!!
- Jaahaaa (jag bestämmer mig aldrig huruvida jag avfyrar sarkasm, eller försöker låta övertygande)
- Det é skånskan som svårar till det! säger grabben och skrattar
Jag kan inte låta bli att undersöka vidare, utan frågar; va é d då?
- Vet du inte vad det är för något!? Haha, en [raöijkad aeol]!?
Polletten trillar ner på tangentbordet; EN RÖ-KAD ÅL?
- JA!!!
- EN RÖKT ÅL?! :D
- JA HAHAHA! Så heter det! En rökt ål!


Resten av konversationen är bara dimmig eufori.

Väldigt kul är ju Expressens förmodade sommarjobbares förmåga att översätta engelska (svenska?) nyheter från WENN.com till vår stolta getingstidning:

"Described by American film director Woody Allen as 'probably the greatest film artist, all things considered, since the invention of the motion picture camera', Bergman spent sixty years directing over 40 films, 100 theatre productions and numerous television plays."

Och Expressen rapporterar:

"Han regisserade ett 40-tal långfilmer, långt över 100 teateruppsättningar och mängder av tv-spel"

Bergman vann ju aldrig någon Oscar för sina filmer, men visst fan fick han en för bästa regi av Microsofts Age Of Empires II: Age of Kings?

Tänk om vi skulle vakna utan läppar? med hela munnen fylld av jord!?

och bakom tungan inga ord!!

Jag lyssnade Kent idag minsann. Och igår såg jag färdigt en film jag påbörjade för flera veckor sen, men inte kunnat se klart för den är från flippin' Canada - inte konstigt att de ser så konstiga ut där enligt South Park, när deras dvd-skivor inte funkar nånstans. In Good Company. Alla filmer med Scarlet J är bra. Men det allra bästa med den här kanonrullen va ju att den var shot in "full screen" !!! Ni vet hur det ofta står "WIDESCREEN" högst upp på omslaget, vilket jag kan förstå - för att advertisa det moderna och, såsom ja tror Groening sa om Simpsonsfilmen; angry mob-vänliga formatet. Det roliga med In Good Company är att det står FULL SCREEN på omslaget, och att full screen betyder att filmen fyller hela rutan - om du har en en fyra tums portabel tv/radio med 2 meter antenn. Om man har fula ben så har man inte kjol? Om man spelar in en film, år tvåtusen jävla fem i formatet 4:3, så säger man väl inte det as a good thing? Och det roliga är att det inte ens står 4:3, utan 1.33:1. Och "1.33:1" står skrivet i en widescreenruta på baksidan! Så mycket skäms dom! Eller så är det bara för att filmen va från Canada. Jävla kanadensare. Och varför stavar jag det med C? Det måste vara för att det är Kanada, jävla bizarro-country!

image38

Min apelsin fyllde år igår så jag köpte den ett par nya glasögon! Mäkta glad blev han minsann!

Norty By Northwest är knappast den sista filmen som valt att förlägga sin slutscen vid Mount Rushmoore - men det är inget dåligt slut minsann! Ingen dålig film alls! Visst, man ser hur biljaktsscenerna är snabbspolade, men det är charmigt. Och Cary Grant levererar repliker vassare än alla Bond tillsammans - många dialoger är riktigt witty:

(vår hjälte befinner sig här instängd bakom en ihopfällbar övervåningssäng, och börjar bli otålig)

- You better go out and tell those police to hurry.

- Patience is a virtue.

- So is breathing.

- Just lie still.

- Have you got any olive oil?

- Olive oil?

- I want to be packed in olive oil if I'm going to be a sardine.


och hur cool är inte:


"You're the smartest girl I ever spent the night with on a train". Och appropå spent, jag har då nästan aldrig sett maken till flirtigare scener än i denna - dialogerna är precis så skyldiga de kan vara utan att inte vara oskyldiga (STRIKE!). Det är ju inga nakenscener, knappt någon hud whatsoever, men på svenska lyder en konversation så här:

Varför är du så snäll mot mig?

Du är snygg.

Bara därför?

Naw, det kommer ju bli en lång kväll.

Sant.

Och jag är inte särskilt förtjust i boken jag påbörjat - IF YOU KNOW WHAT I MEAN?

Låt mig tänka. Jag vet exakt vad du menar.


Nu orkar jag citera igen - typ det första de säger till varandra:


- What I mean is, the moment I meet an attractive woman...

...l have to start pretending I've no desire to make love to her.

- What makes you thinkyou have to conceal it?

- She might find the idea objectionable.

- Then again, she might not.


Detta om detta. måste. bara. citera. igen.

- What's wrong with men like me?

- They don't believe in marriage.

- I've been married twice =)

 

MEN SKRIV HELA MANUSET DÅ JÄVLA NÖRD. Senare ikväll ska jag berätta om en kul grej från jobbet.


Det blir en riktig fästing-sommar!

Ingemar
Han är ju död, after all. När jag jobbade i mjölkkylen och lyssnade på dagens P4-sändning slog det mig att svensk media bevakar hellre vad utländsk media skriver om svenskens död än att bevaka själva snubben och anhöriga etc. Det var mer intressant enligt P4, aftonbladet etc att se vad CNN och Woody Allen tycker om Ingemar.

Känns som svenskar tycker det är viktigare att få bekräftelsen från omvärlden att vårat land är viktigt, att Sverige är viktigt och att vi också är med i matchen. Speciellt när något sånt här händer.

dags att inse att Sverige är ett relativt obetydelselöst land, utan mycket att säga till om. Mindre än halva jorden befolkning vet ens vad Sverige ÄR för något. Fast det kan iofs va bra och tro att man är viktig. What say you?


Kan också hälsa Tompa att inget mer hände med negern (sidospåret), han fick sina pengar och gick hem och dansade

En man med för stor kavaj, hoppas det är Jehovas!

åKTE gammal tunnelbana idag. Kränger mer än Berg- o dalbanan (hurfanskrivermandet?), och ser ut som tåget i Budapest (bild ovan). Och när vi åker rulltrappa till tunnelbanan, så står vi på HÖGER sida, så att de långbenta kan spara in några sekunder av sina liv. Och när vi trycker på hissknappen så gör man det i enlighet med den riktning man ämnar åka, dvs pil upp om du ska upp, och pil ner om du ska ner - så att en hiss på väg ner inte stannar i onödan, believing vi också are going down. TACK. Såg en tjej från förra jobbet på urtåget, men vad fan skulle jag gjort, hoppat på igen eller? dåså. Och på tåget lyssnade jag Keane. Tom Chaplin andas in tydligt ganska ofta, iaf på Is It Any Wonder - och jag tror inte det är en intentional inandning á la Beatles - Girl, för han låter som en nervös köttbulle (från menyn i Bulgarien: NERVOUS MEATBALLS - 5 leva).

Och visst fan ska man få diskriminera någon till ett lärarjobb p.g.a. dålig svenska. Man kan ju inte ha rätt till arbete bara för att man behöver ett jobb, bara sådär, titt som tätt. Iofs touchy subject, I'll stop myself here.

Det jag ville komma till är följande konversation som utspelar sig på jobbet när jag berättar om Sveriges vinsttätaste lotteri för en kund:

- Men jag har redan vunnit högvinsten.
- Jasså? Den högsta vinsten hos oss?
undrar jag, lite excited
- Nej, det eviga livet.
- Vad är det för lotteri? här börjar jag så att säga, starting to see where this is going, och spelar glatt med!
- Ty så älskade Gud världen, att han utgav sin enfödde Son, på det att var och en som tror på honom skall icke förgås, utan hava evigt liv. (mannen citerar Johannes 3:16)
- Det var inte illa! Hur stor vinstchans är det?
- 100 %. Gåvan är given.
- Given?

- Kristus har redan betald för dig på korset, det är bara att hämta vinsten - typ.
- Men måste man inte tro då? Sådär som Indiana Jones gjorde när han behövde en bro för att komma över ett stup?
- Nej, tron finns redan inom dig, det behövs inte mer.
- D'perfekt?!


Det hela slutar med att köparen blir säljare, och jag lovar att "krypa in i min kammare" ikväll för att läsa hela  Johannesevangeliet, och således ta del av evigt liv. Ingen portoavgift, inget köptvång, ingen bindningtid! ha-ha! Tji på y'all mortals!

Så att vi kan flytta tillbaka sanden efter golfare

"En blogg med ett sidospår mitt i inlägget för att sedan återkomma till den väsentliga historien är en blogg av kvalité" (Aristoteles). Jag tänkte därför använda mig av den stilen nu. So get ready!

 

I lördags kväll lyckades vi med en oerhört värd natt (fylla, nekade på klubbar, lost I Tyresö, onani-bilder you name it). Vad Jonte dock glömde att nämna i sitt förra inlägg var att vi fick uppleva tidernas taxifight. Efter att Jonte hade blivit nekad av Fasching-vakten för 3e gången insåg vi att hemgången från utgången var nära.




The story

Under tiden vi väntar på bussen (Klarabergsgatan) svänger det in en taxi-bil precis bredvid oss och ut hoppar först en arg kund (medelålders man) och sedan en arg turk-taxichaufför. First impression är att kunden är full och dum men när ordningsvakterna kommer och turkisen både hotar och slår mot vakten ändras uppfattningen. Flickvännen till kunden börjar gråta över någonting som vi aldrig kommer få veta vad det var, de börjar prata om att anmäla The Turk och så vidare. Mitt i allt kommer jag på att vi borde ställa upp och vittna om denna upplevelse i en framtida rättegång.



Sidospår

När jag och Herr Cravén var på en rättegång i våras var en speciell händelse extra minnesvärd. Människor som vittnar under en rättegång har möjlighet att få ut en ersättning för att man går från jobbet och ställer upp att vittna. 700.- är maxbeloppet vill jag minnas. Under denna rättegång var vittne nr 1 studerande och kunde därför inte få någon ersättning för sitt uppoffrande, vittne nr 2 tog ut 400:- tack vare detta, men sedan kom vittne nr 3 och han va ju neger........

Hans vittne var helt onödigt, mest på grund av att hans svenska var extremt dålig. Ingen förstod vad hans sa och efter 5 minuter gav ordföranden upp och sa "jaha herr Mahmoud, hur många timmars arbete har du blivit av med på grund av detta, och vad har du för timlön?". På en millisekund svarar vittnet "700 kronor!". Intrycket var att snubben hade full koll på vad maxbeloppet var och den enda anledningen till att han vittnade var pengarna. Skön grej! Tankarna gick sedan att jobba som vittne. Typ stå på plattan under nätterna och söka efter tjaffs. Därefter vittna och tjäna 700:- för each trial. Skön grej!



Back to the story

När jag sedan blev sugen på att tända en cigg men saknar tändare går jag upp till paret som just hade varit med om en traumatisk taxi-fight. Jag har då redan berättat den ovannämnda historien om negrer och vittnen för Robin och han är helt på att vittna. Så när jag står bredvid paret kryper Robin fram bakom mig och säger med en hög stämma "Vi kan vittna, de e fett värt! Vi vittnar lätt!".

 

Var det storyn eller sidospåret som vägde tyngst?

What say you?

They're all hybrids. And I don't mean the cars.

28 weeks later är riktigt grym. Mörkare än 28 days - rå, brutal, läskig, välgjord, nästintill verklig och jag ska inte säga vacker MEN. En av karaktärerna heter Lima i efternamn, och bara det är ju vackert. Och väldigt vacker är Imogen Poots från V for Vendetta, ja menar, bara Imogen är ju sanslöst, men hon är ännu vackrare i filmen än på den enda dugliga bilden på henne nedan - hennes snorkfrökennäsa gör sig alldeles enastående i ett smutsigt nedblodad ansikte. That came out nice. Jag brast ut; "meeen neeej", halvt bedrövad av obehag, men yet fascinerad, när jag fick lära att hon va född 89. Va gammal man är. Såg en tjej på bussen the other day som hade en tatoo saying "1989 Mikaela". Varför då? För att jag satt bakom henne. Men varför tatueringen? Det var ju inte så att hon va lika snygg som Imogen. Jag ritade av hennes rygg på jobbet men, kunde inte spara bilden. Hon hade en fin hund i knät oxå.

Imogn. I, mogen. Jag, mogen (fast född 89!)

image37

Så såg jag nått miffo, som tack och lov verkar vara typ 13, sätta rubriken "every rose have it's thorn" på sitt blogginlägg. HAS och ITS om jag får be. Blir tokig på sånt. Eller den magiskt värdelösa översättningen på Evan Almighty, translating "it's the sugar kicking in" á la "det är sockret som sparkas in". Sen vi kan ju skriva duktig på svenska också (vanligtvis oxå men nu med trad. stavning), I'm not saying i deserve my Pulitzer ännu, inte innan det 100:e inlägget iaf, men komigen kingen1986:

"Har bara tagit det lugnt hela kvällen. orkade inte göra något när jag kom hem från jobbet. Blir lätt så när man inte har planerat något innan och attt det inte var någon fotboll.

Snart helg igen som tur e. Länktar ganska mycket faktis. Blir väll lite fest så levern inte torkar ut eller vad säger du Sebbe."


Sheer fucking poetry. Nya startsidor: http://kingen1986.blogg.se/ och http://sows.blogg.se/

Pepes Bodega på freda'!

Vi lyckades tillslut uppvakta åtminstone hälften av de sällskap som bokat in succéduon för kvällen. Lyckades inte komma in på alla ställen vi ville, men! somna på bussen hem - vilket resulterade i återupplivandet av mitt sargade lokalsinne - vilket ledde oss in på en, så att säga, senväg. Iaf för mig, Pål lyckades kirra lift sista biten, på en jävla motorcykel! Jag ville inte få plats, och förtjänade ju faktiskt att gå. Lucky att mina kostymbyxor inte snärjde min mobiltelefon, för att sedan släppa den fri mellan busssätena (jag gillar fortf att trippelkonsonantera - och att uppfinna nya ord for that matter) från sina förrädiskt grunda fickor. Vill minnas att jag nästintill omedvetet lyckades hustla till mig 2 milkshake och 2 cheese när glassmasiken inte funkade på BK. Det jag inte minns is taking this picture of Pål masturbating though:

image36

Och jag läser om Matt Groening. Det jag inte visste var att hans familj when growing up hette: Homer, Marge, Lisa och Maggie. HUR STOR CHANS E D?! Fatta sannolikheten att ens familj heter EXAKT samma sak som huvudkaraktärerna i ens TV-serie - there's a first! Iofs fanns det ingen Bart så, inte så märkvärdigt after all.

Och på TV4+ sänds ju de märkligaste programmen. Vilka människor, som varken är släkt, eller har slagits med honom, sitter bänkade och avnjuter Thorsten Flink läsa rysare, PÅ TV! Läsa bok i tv? Det är som om att visa filmer på radio, och då menar jag inte spela upp historier (här stod ordet "liksom", tills jag tog bort det), utan bara köra en film i bakgrunden - helt pointless. Och vilka dumpuckon solar solarium flera gånger i veckan och livnär sig enbart på toast, kaffe och cigg, så till den milda grad att de hamnar i "Who'll age first". Ruck-Ola och AT-läkaren Tom, de e grabbar som lever nyttigt - o tangerade jag nyss världrekordet i komik eller vadå.

I'll use a piece of paper and the almighty pen - here we go again.

Shaun Of The Dead är bra, nästan lika snabb och witty som Hot Fuzz. Simon Pegg och alla andra från HF är ju med, inkl. constantly reoccuring Martin Freeman ? känd från The Office. Men som alltid i britcom?s så gör bekanta ansikten inhopp, bl.a. ytterligare några från The Office och Green Wihe Officeng, samt Matt Lucas (ena halvan, eller snarare helan ? HAHA, av Little Britain). Roligt är oxå att Chris Martin lyckas driva med sig själv igen (efter Extras) när han visas upp på nyheterna som initiativtagare bakom organisationen för att hjälpa utsatta zombies ? ZombAid. Han gör även ett inhopp som statistzombie (enligt imbd iaf, men jag hittar honom inte ens efter 10 minuters letande), vilket osså e roli.

 

Såg en skön länk igår oxå, för "genital origami". Det är så roligt hur de börjar varje instruktion med "take one penis." Och bilderna efter instruktionerna är också skojjiga. Så här gör man armbandsuret:

image33

The Wristwatch, however, is a good trick for beginners; it is visibly clear and increases your status if you manage to make it look Swiss. To increase the illusion you can paint a watch face on your penis.


Läsare av Sagan om Ringen förstår ju det roliga i hur tricket "the evil eye" kan komma till användning. Mer på dick-tricks.com

image35

 O när ja städa lite hittar jag kvitton och lappar fyllda med hundratals engelskaord som jag ämnat kolla upp when reading bl.a. American Psycho - bra bo-ook. Detta va ga-ha-nska längesen, och hälften av orden hittas ju i låttexterna nowadays! VÄRT. liksom; affection, tangible, mellow, seize, chestnut, sigh - the list goes on. Hittade massa presentkort som gått ut, mindre värt. Och tusetals bråkdelsifyllda kalendrar som jag aldrig lyckats fullfölja.

 

Nu ska jag titta på Nazi Pop Twins - dokumentär om två tonåringar (pappa trodde man va tonåring tills man va 18, typ; "ungefär") som fått d mesta om bakfoten. Sen middag o kalas o utgång!


I've been watching you... In the showers yes...

Eftersom (my name is) Jake fyller 40 år snart, och jag nyss fyllde 20, och har 20 kvar tills jag blir som honom, så tänkte jag visa filmen.



Film. Jag såg ju Simpsons Le Movie nyss. Helt klart värd. Fyndigare, och med mindre satir och mer action än serien - så helt klart godkänd - bra plot också, lite kort though. Kanske inte nödvändigtvis biomaterial men. Ingen applåderade efteråt iaf, they usually do på dessa filmer. Har aldrig förstått varför... Det är som att hälla i mjölk och honung i teet innan du tagit upp tepåsen, typ. Vilket jag visserligen gjorde ikväll.

På väg hem tog vi en stroll down the "lugna promenaden" för att beskåda och flytta lite på tejpbitarna vilka mannen-som-sätter-upp-tejpbitar-på-lyktstolpar minutiöst klistrat upp i konsekventa mönster in our neighbourhood (rätt på första försöket! - sweet). Han gick omkring svartklädd en natt och gjorde detta, while being followed av vår granne. Ännu vet vi inte varför. Han satte upp tejpen alltså, varför grannen följde efter vet vi - det var ju för att d va roligt! Waaait a minute, han kanske satte upp tejpen för att d va kul!? Eller så är han en världskänd underground street artist of some kind, vars tejpbitar fått hippies att vallfärda till Älta varje fullmåne: "Oh Kiera and Jenna, look over yonder! It's the beginning of D-Grow's pathway of wisdom-tape! The precision... the devotion... it's breathtaking. Let's follow it 'til the spring of eternal life, and never blink our eyes again." En padda hälsade på oxå. Lyckades fånga den på bild en gång, men i andra försöket hann jag inte med - den var jättesnabb! Och för alla er som skickade hatmail ang. uteblivna bilder på "Jack Sparrow" från ålandsbåten - håll till godo!



Och kom igen. UNGDOMAR ÅKER TILL SUNNY BEACH FÖR ATT FESTA - INTE FÖR ATT GÅ PÅ MUSEUM står det nästan ordagrant - hur är detta tillräckligt intressant för att uppta DN's förstasida? and how is it considered news in the first place? Jag förstår inte. Och NEJ kära telefon, jag tänker inte sätta "...i handsfree för att använda Musik-knappen" stfustfustfu

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

varför jag dagligen blir erbjuden jobb som varulagerarbetare i München, och datorprogrammerare i Memphis från monster.se - d e frågan. Förmodligen för att jag fyller år idag. Eller för att Mick Jagger fyller år. Ska gratulera honom den 3e augusti, det blir roligt. Idag har jag åkt båt, det var oxå roligt!

Det finns många konstiga människor på båta (nu lät jag ofrivlligt som min statistiklärare som envisades med att - från sitt barnsligt stora leende - uttala "boken" "boka"), som beter sig konstigt. Tydligen ska man sitta så här:
image26
och tydligen går allting ut på att lyckas slänga så mycket mat som möjligt under en och halv timme som ges till ens förfogande för att äta sig så spyfärdigt mätt att det rinner svartvinbärssill ur öronen på en. A cherry on the top!
image25
Fruktsallad, glass, sorbet, vaniljsås, äppelpaj, daimpaj, chokladtårta, chokladmousse, kex, ost, panacotta, jordgubbsknarg typ - bra kombo. Undrar hur mycket mat som slängs alltså.

Lyckades iaf planka in på restaurangen med några beprövade MJ-danssteg - not that we hadn't paid men, kul. Kul va också att fråga gänget asiater om de sett (vår) hund (som va bortsprungen?) around. "En liten pekin(g)eser" - fast det sa mamma aldrig. En Jack Sparrow stod o delade ut ballongdjur utanför restaurangen, och jag upptäckte en ny talang - som jag länge trott jag saknat. Tillverkade pudlar, taxar och en hatt.

Appropå pudlar, läste om en katt i USA som kan känna när patienter är på väg att dö på ett vårdhem, och då gör ett besök timmarna innan de avlider. Hittils har han dömt 25 personer - felfritt. Jävligt coolt. Katter har alltid varit läskiga, lär ju ta över världen snart. Jag klev i land med öl, rom och parfym iaf - it'll make a fin bål på lördag - då d'fest!

Och jag har alltid varit så fascinerad över hur tåliga handtagen på ölflaken är, it feels as if they're gonna burst any minute! - great trapezoidal work out though! (hemmagjord böjning kaaansche)

Och stackars Lima är bara världens fjärde bäst betalda modell - 109 000 kronor om dagen, snälla stumpan, jobba lite där. Man borde börja kedjeröka så man kan banta av ålandsbåtsbufféer, o tjäna 220 mille om året som Bündchen.

Evan Almighty e rätt ok, några roliga scener. Som när energiknippet Wanda Sykes från Curb Your Enthusiasm kommenterar Carell's turboskäggväxt: "Are you shooting up Rogaine or what?" typ.

VÄLKOMMEN TILL MIN NYYYYYYYAAA BLOOOOOGGGGE

Blev påmind om ett topic jag velat discussa länge - om hur vilken sanslöst dålig musik som hittar fram på sommaren - när jag fick en cpskadat dåligt låt idag av Basshunter - inte AV honom själv alltså men, gjord av honom. Om det nu är något att göra. Det "sjöngs" typ: Vi sover hela dagen. Vi krökar hela natten. Vi är festfolk! Helt sanslöst dåligt. Och den här jävla "håll upp händerna för stureplan - vår schöna stadsdel (stadsdel frågetecken)" som inte ens är en originalversion. Eller låtfan om en fågel som heter Niklas typ, eller idiotlåten om INGENTING? Detta är en låt om ingenting, tingeling tjingeling! Tacka vet jag Mr. Oizo när det kommer till "dålig" musik. Flat Beat ville inte va en bra låt, den ville bara va råcool, och den va verkligen svintuff - röka varmkorv liksom? eZ. Tror att Eiffel 65 hade sin hit Blue samma år - på nittionalet var den dåliga musiken bad in a good way.



Och appropå mindre bra texter - den här killen: 

http://video.accesshollywood.com/player/?id=110744 - som egentligen inte knocks you off the chair med förmågan att spela The Entertainer, utan med sin ofantliga charm - har döpt en låt till typ "the tiger who espaced from the zoo"
eller nått. Han är så sanslöst söt när han precis när han börjat att spela upp sin egenkomponerade melodi kommer på att han inte nämnt namnet på låten ännu. Autistisk naturligt-vis, men otroligt cool kille. Det är ok att vara lillgammal om man är 6 år.


Med utomordentligt komisk melodi, på oerhört behaglig medelåldersskånska kommenteras idag på jobbet en snubbe som tyckte d va inne att ha mjukisbyxor, skjorta och mössa på sig:

 

- OJ, mössa INOMhus, DET ÄR ju HELkonstigt

- Ja, svarar jag fnissandes på monoton stockholmska

- Går man på LYXdroger DÅ eller VADÅ? (ofrivilligt rim)


Här börjar jag gapskratta, och konversationen blir alltför komplex för att kunna återberättas med romerskt alfabet.


Waiting va en rätt kass film, men Ryan Reynolds (som ser ut som en yngre och snyggare Jason Lee a.k.a Earl, My Name Is) är rätt dryg och rolig. Och när man säger "jag ringer dig i veckan", så menar man inte att man ringer i veckan, men man menar heller inte att man inte ringer i veckan - och svenskan toppar fortf. dubbelnegationsligan överlägset. Jag kommer nog inte ringa iaf. Måste ju sova! orkar inte se Entourage! Sacre bleu! Imorgon ska jag åka båt.


But if there's a glitch, you're an ostrich

image22

Ja é lika fed up på PG som personen som tog sig tid att förgylla hans nuna i Slussen. Ställer man sig utanför producerar detta mästerverk, med endast en bläckpänna (HÖLL JAG PÅ ATT FUCKING SKRIVA ÄR JAG TRÖTT ELLER?!) till sin hjälp så har man fan motivation. Otroligt att jag orkar slita så på jobbet när ja fortf har sämst betalt. Nyllet ovan ska ju turnera, och inte bara på egen hand, utlovandes ett handtag, som en händig man, utan vill nu även köra med GT - tycker det är synd att han ska ta till spriten nu när han hållt sig torr så länge... HEHEHE. Det finns ju så många band som rentav skulle må bra av att lägga sig på hyllan, men fucking GT har ju legat där och trillat ner, och klättrat upp, och fram o tebax. Gessle är ju snorrik, kan han inte bara bli A&R på nått skivbolag. Fast iofs, när ja blir känd kommer ja vilja uppträda så länge det finns en halvmiljon betalande idioter out there - och idioter finns det gott av - och Jonte och Pål var på GT 2004.

Såg The Jacket häromdagen, forgot to mention, ganska knarkad film, men gulligt slut, blev lite moved. Jag blandar alltid ihop Kiera Knightley och Natalie Portman, men den förstnämnda är favoriten. Daniel Craig är suverän i birollen som neurotisk inmate ? det är nästan värt att hyra filmen bara för att se scenen när han (far from Bond-blond) förklarar att han blivit kontaktad av FTO, och ombedd att ?head up the organization for the organized?. Briljant. Den scenen är nästan - nej det är den inte, men almost nästan i klass med slutscenen i Primal Fear ? med Gere och Norton. Ploten är väl ok, Gere mår man bäst av en gång i decenniet, men Edward Norton är bäst. A Love song for Bobby Long igår va rätt corny, men Scarlet är alltid cool.

Och nog för att det finns roliga I-landsproblem förutom de ja nämnde igår, men när Metro blåser upp bloggandet om ens semester till den största faran för folkhälsan sedan KFC hade femtioårsjubileum i Houston är ju cp. Visserligen förstår jag hur en tjyv skulle kunna gå tillväga när han tjyvläser semesterplaner, men hade jag varit lite mer korkad hade jag kunnat skriva så här: Och hur i helvete är detta ett problem? Vad skriver Mona, 32 i sin elektroniska dagbok för sina jobbkamrater anyways? - "På lördag far vi från söta Björkgatan 17 i Alingsås, och åker till soliga Malaga med ungarna för 2 veckor av bus vid poolkanten! Vi lämnar balkongdörren öppen så Karin kan mata guldfisken, dra upp gardinerna, och sätta på Bruce Springsteen på volym 24 med bas, ljudinställning rock, så att det ser ut som att vi är hemma! Thomas hade läst ett bra tips om att parkera om bilen lite då och då, så flytta den gärna från fram- till baksidan några gånger i veckan! - nyckeln sitter i."

 

(Inga djur har skadats under tillverkningen av den här historien, och Mona och Thomas heter inte så på riktigt. "Ungarna" är heller inte ungar utan egentligen labradorer)

 

och hittils är den största fördelen med att nästan vara 20 att man får mjölk med pepparkaksbrännvin iställer för med honung när man har ont i halsen - värt.


HARRU NÅTT PÅ LÄPPEN ELLER!?

gick in på konsum - "de ligger precis vid ingången, du kan inte missa det" - UPPENBARLIGEN så kan jag ju missa pastasalladerna, annars hade jag väl inte frågat. Kul dock att de fortf. kostar 41 kronor - de stavar inte till inflation lika våldsamt bra som Big Mac gör. Fick iaf gå förbi en tant i kassakön, som egentligen inte hade mkt mer varor än mig - fett värt! Och så åt jag en finfin sallad igår oxå, med paj. Synd att det inte finns fler utpräglade pajställen i sthlm. Den businessidéen bjuder jag på. På köpet får man idén till dokusåpan där Tjockholmen möter Beauty and the Beast lr vfn det heter, NEJ, bonde söker fru menar jag ju!: Fetto söker Fetto - kärlek och bantning på en och samma ö - grymt koncept! Sen har jag filat (stickat snarare) på en tröja som accentuerar överkroppen med hjälp av färgnyanser, så att man ser vältränad ut - not that I need it men, såg en kille i skolan med en tröja som gav motsatt effekt - knappast något att eftersträva tyckte jag. Feel free att förliva dessa idéer och berätta hur det går!

Och när vi ändå är inne på temat rabbla upp saker tänkte jag påpeka att jag inte tycker om när mina alldeles för långa övre ögonfransar startar inbördeskrig med mina alldeles för stolta undre ögonfransar. Kommer inte riktigt fram till vad som är mest obehagligt: att noppa ögonfransar eller att klippa dem med nagelsax (alltså sax, inte "klippare") - det första alternativt är beprövat iaf, tror jag. Vidare avskyr jag när feta människor förklarar högljutt hur jävla gott det ska bli att äta Findus färdiglagade whatever, eller ke fucking jävla bab. Det är värre än när hostiga tanter röker. Ungefär som den typ danska "strongwoman" som satt bredvid Pål på flyget, och va så stor att hon behövde förlängning till bältet, och som flyttade across the aisle där hon inte kunde fälla ner matbrickan, utan åt från den bredvid - som en medeltida sultan i en liggsoffa. För att inte tala om män i skor som står mitt i vägen när man ska ut från tunnelbanan, geez christ. Och på tunnelbanan såg jag ett par, vars manliga hälft inte var mer än 22 år, åtminstone inte his appearance. Alltså, om jag skulle bli gravid om 2 år vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

Om 2 år fyller jag 22 år nämligen, med några dagars marginal - och här kan den kvicktänkte räkna ut att jag borde bli 20 om några dar - så temat lista fortsätter med min önskelista till tomten i år (i inbördes ordning! - DU hajjde ju tydligen inte det i vintras, dumfan):

1. Tillsvidareprenumeration på Knasen
2. 7-delsset med fingerborgar för varje veckodag
3. Nyckelkedja saying Drog Utan Drag (egentligen var det ju tvärtom men, that came out funnier)
4. A pony? - EVERYBODY WANTS A PONY! - vad jag saknar Seinfeld... fan, DET önskar jag mig... the resurrection of Seinfeld.

O Gisele Bündchen gick upp 6.8 kilo läste jag idag, för hon slutade röka - för att mat smakade godare. Alltså - tillägg till listan över affärsidéer - på något sätt i kombination med Fetto söker Fetto - en bantningskur där smaklökarna avtrubbas. Ett enkelt lacknaftaingrepp och du är trådsmål för resten av livet! D'perfekt!

cats and dogs

Gickjunteobloggainatt! Invasion blev läskigt så jag kollade Zodiac istället. Riktigt intressant film, fett värd. Gyllenhaal älskar man ju sedan DD, och han trivs bra i filmer som sträcker sig över flera decennier. där han prydligt kan alter his facial hair according to the latest trends. Gillar när så tunga filmer innehåller så fantastiskt komiska ögonblick som Zodde gör. Typ när svincoola Robert Downey Jr. föreslår till boy scout Jake "We should have a drink" - vilket föranleder följande konversation:

- "So what do you do for fun?"
- "I love to read...."
- "Mm"
- "I enjoy books" PANG - svinsnabb cutoff av snorcoola Downey:
- "Those are the same things" - med en sån fantastisk nästintill monoton melodi att scenen måste been shot typ 90 ggr för att få perfekt uttal. Och hur han inte ens tittar på Jake, utan bara ställer en ny fråga. Det är så snyggt.

Eller när Jake går in i ett filarkiv (där man förmodligen inte får röka) och polisen säger "You don't smoke, do you?", varpå Jake svarar: "Once... In Highschool" med sin patenterade förskräckta skolflickeblick. Och Mark Ruffalo har sån cool på-gränsen-till-hes-röst.

Vad jag inte tittade på var Beck. Va e dealen? Det är ju samma sak hela tiden. Alla är likadana, och Nick och Robban är alltid på span. Måste infoga ett konversationsutrdag jag såg idag, fett kul.

<TRG> so, my mom was putting in her CD with church pics but it wouldn't work on her computer
<TRG> so she put it in mine
<TRG> now, the last thing I watched on windows media player was hardcore lesbian porn
<TRG> that got into the action right away
<TRG> so my mom puts in the cd into my computer
<TRG> opens up windows media players
<TRG> and the porn starts playing
<TRG> and when I realized what was happening I was like "oh fuck"
<TRG> but then...
<TRG> she goes berserk
<TRG> she was screaming "THIS CD HAS BEEN POSSESSED BY THE DEVIL!!"
<TRG> and she took out a HAMMER
<TRG> and smashed the fucking CD
<TRG> it was the best thing ever
<TRG> not only was I completely off the hook
<TRG> you have to love the awesome displays of religious apeshit
<TRG> I think if god existed, he put people like my mom on this earth to entertain us

5,7,9,11,13 - le sky's le limit

förr i tiden hade jag full koll på vilka förtappade själar som dagligen sökte sig till Jonte och Påls internetbaserade visdomsord, men nu har vi ärligt tappat räkningen. Det var en tid när our readers constantly were plummeting, likt något som faller, men nu är det glansdagar ahead. Det var ju våra familjer, inkl. katter, och troligtvis Carl Bildt, och vi misstänkte Påls barnvakt - han har nämligen sett henne porrsurfa så, hon kan ju uppenbarligen surfa. Surfa skulle jag ville jag göra fan... I vinden alltså... Men jag ska spela golf istället!

Bara inte vår värsta fiende sitter och följer våra liv, och lär sig alla våra hemliga svagheter! Ta i trä säger jag bara. (Peder är svag i vaderna och jag är svag i tinningen).

Igår gjorde vi söder osäkert. Först hälsade vi på Melanders firre, och sen upp till "Ljunggrens", där vi blev tipsade om Pattes mitt över jävla gatan - "dååå kan jag rekommendera...." "och var ligger det?" - "precis över gatan! :D" säger vakten med större entusiasm än när jag telefonkränger. Hamnade på Hofen och träffade diverse Mikaekor som vi roade oss med. Sen hem till Virre på virre. Bra "gagg" under hela kvällen måste jag säga.

På väg hem hittar vi ett hånglande par på perrongen, som illa kvickt överräcker en maskotmask till Pål. Sedan såg vi ett par som backpackade på gröna linjen mot Skarpnäck, det va konstigt. Grymt snygg mask anyways.

image20

image21  

Ge, och va vittne [je hova$ vittnen]

Jag har verkligen ingen stolthet, ingen prestige, ingen skam - jag vill bara producera. Första dagen på jobbet är jag bäst, och har jag utöver timlönen gjort mig förtjänt av en tresiffrig provision - en provision som jag inte får - being the only one på jobbet som har fått ta del av det fantastiskt förmånliga erbjudandet att undgå moroten framför ögonen, från en bemanningsbyrå vars namn är så ondskefullt att det inte går att skriva. Detta gör mig lite divided between penguins and cats, men det löser sig nog. På samma jobb säger en chef "en på fyra" , varpå tant tittar upp från ögonhöjden 1,45 med sitt pösiga ansikte - vars tandkött sticker ut mer från hennes kaninkäft än vad hennes tupphaka hänger - och frågar - med en blick som hört hemma hos en femåring som just bevittnat en atomklyvning: "en av fyra?" (menar du väl). När jag och chefen utbyter blicken som översätts till "skjut oss långsamt", så passar hon glatt på att anteckna i sin jävla bok.

Och jag är så sugen på att börja prata göteborgska, och säga de Hassaninspirerade orden "i vår alldeles speciella dragning förstår du", när Marianne på Björkgatan frågar hur hon vunnit? (egentligen är det enda hon vunnit en chans att få köpa av mig, och generera provision åt mig - NÄJUSSTE ja jobbar gratis). Eller när hon frågar "vad har jag vunnit?" säga "ett avgassystem. Från Datsun"
- Ja men vi har ju Volvo?
- Då har du två! Välkommen till Göteborg.

Och så fick jag höra om en filmidé idag. En tragikomedi med en karaktär som våldtagits av en sengångare som ung, och tunnelbanesystem i form av magnetremsor i taket som attraherar plåtollonhattar (writers description) - vilka man tillsammans med två alvedon hyr i spärrarna, och stoppar huvudet i. Ett av problemen var hur en annan karaktär skulle kunna transportera sig kommunalt utan att hamna upp och ner - då hans ben bestod av taffliga stålproteser. Och jag fick nyss en snilleblixt - remsan i taket skulle kunna vara av metall, och hattarna man sitter fast i magnetiska! Fast jag antar att min hjälp inte är efterfrågad. Det är ju mycket roligare att förklara en filmidé för någon om den innehåller massa skruvade fel. Och det är mycket mer intressant att skriva att man gått miste om att tjäna en massa pengar - istället för att skriva att man blivit rik. Imorgon tänkte vi berätta historien om hur Pål drog ett skämt som blev jättelyckat, och hur Jonte INTE gjorde illa sig på handfatet - mkt nöje!

Hur jävla kul hade det varit att höra om de två lodarna jag såg idag vid Slussen, om det hade varit så att den ena INTE hade missat att träffa kvinnan i huvudet med myntet han kastade på henne?

"FAN vad du är låg, FY FAN vad låg du é. Jag slänger dina jävla ciggizar (egen stavning skulle jag tro) i papperkorgen. Ja, jag slänger dom tills du skärpt dig. GÅ då för fan. Stick! Fan va' låg du é"

Ni förstår... i pundarkulturen strävar man efter att vara HÖG, och att vara LÅG anses oerhört kränkande mot luffarna i ens närhet. Det känns inte som fredag idag.

Sveriges bästa kundbemötande

Ett skämt that doesnt come off right är alltid lika jobbigt att leva med.

Idag på Konsum tyckte jag och en jobbarkompis att vi skulle skämta med en kassaflicka medans vi var på rökpaus. Hon ringde därför upp kassaflickans jobbtelefon och vi stönade i kör. Svaret tillbaka var "Du e ju för fan dum i huvet".

Och

Reaktionen när vi kom tillbaka var inte heller alldelles för tillfredställande. Hon hade kännt sig stött och "det var inte alls roligt!"

Menmen......vi hade oss ett gott skratt

Hellre hatade tillsammans än älskad ensam?

image18

Wild, wild horses, well ride them some day

Damer och herrar. Ni kommer nu att få bevitta någon alldeles utomordentligt otroligt. Nedan besåkdbara fenomen är inget annat än ett gäng perfekt kokade äggklyftor. Och det mest fascinerande med det hela, är att utfallet så våldsamt sönderslog mina blysamma förväntningar om gulans form. Som Jamie skulle sagt: I just whacked them in there, no timer, no nothing. Att Jamie inte använder timer, eller anything at all for that matter, goes ju without saying, så han säger nog inte det. Men fokusera särskilt på den gulan som saktmodigt accentueras av kvällsolen i bildens nederkant, och se hur elegant men yet prydligt dess konsistens (inte alltid man får tillfälle att skriva tre G så jag tar tillfället i akt) balanserar likt Indy på en repbro över krokodiler, mellan en överansträngd hårdkokthet och en nervös första-dejt-lösgula.

image16

Som alltid om sommarkvällarna kickades det lite boll. Jag fick snilleblixten att aktivera en dos OCD, och utmanade mig själv till att hoppa upp med skallen i ribban på sjumannamålet - den var ju så frestande nära min frisyr (4 omstavningar - galet svårt), och jag hade ju faktiskt producerad en riktigt läcker ribba (läser man bara hit låter det som att jag haft en riktigt läcker RIBBA - vilket är ganska kul om man känner till ordets dubbla mening - mer om det ämnet nedan!) in halvtimmen innan. Jag hoppar försiktigt - nuddar inte. Jag hoppar lite mindre försiktigt - ingen kontakt. ÅH SÅ SPÄNNANDE tänker jag. Tredje gången gillt, men siffran 3 fick för mycket att säga till om, så jag var tvungen att göra det tre gånger. Men tredje gången nuddade jag på sidan av huvudet, och då måste man ju toucha med andra sidan oxå - ya'll see where this is going. Oooch såååvittt jaaa veeet, så står han fortfarande där i målet, och hoppar upp med huvudet (och luktar på konstgräset?)

Och appropå serien Invasion, så lärde den mig ordet badger's sanna innebörd. "Sir, she's badgering the witness" - nu är detta citat visserligen inte hämtat ur denna serie, utan från avdelningen påhittning. Men faktum kvarstår att sidan www.badgerbadgerbadger.com plötsligt blir mycket roligare när man förstår den dubbla betydelsen av ordet badger. Det är alltså inte en grävling som säger "grävling grävling grävling" - utan snarare en "tjata" som säger "tjata tjata tjata".

Nu ska jag planera morgondagens resa - som den sl.se-addict jag är. Det blir så notoriskt planerat in i minsta detalj, att när jag memorerat den ultimata resvägen redan måste åka. Ungefär som den där snigeln på SF reklamen years ago, som istället för att "gå upp innan han gick o la sig" smidigt kunde hämta ut biljetterna i Biljettautomaten precis innan bion började. MEN HUR I HELVETE SKA SNIGELN HINNA KRÄLA IN I SALONGEN OM BION PRECIS SKA BÖRJA? jag hajjade aldrig den jävla reklamen. Men snigelreklamen där frasen "vill du oxå ha en snigel i ögat?", den gillade jag.

one octopussy, many octopi

JAG VISSTE att jag kände igen henne. halvheta Alexis Dziena spelade ju Sharon Stones helheta dotter i Broken Flowers. Sova är bra när man håller bli att bli förkyld/frisk och ska upp tidigt, men Invasion är så bra, halva säsongen (första och sista...) har redan gått, och det blir bara bättre och bättre. Uppbyggningen är fenomenal - jag tror fan inte den peakat ännu alltså. Ska gräva mig ner i Heroes oxå. Det är lätt att fly till Extraterrestial Biological Entities och superhjältar när life utanför the dumb jar consists of work, och åter jobb to come.

Ljudet toaletten gör när den slutar rinna är ibland något abrupt. Som om sanden skulle rinna ur ett tidsglas, fast det skulle vara vatten i istället - ett slurp liksom, fast ändå inte så blött. Mer som ett sug, och en smäll. Anyways, jag står framför handfatet och medan huvudet vill förmå vänster ben att kliva ur mjukisbyxorna (ja, jag heter mjukisbyxor höll jag på att skriva :D - ja, jag kallar det mjukisbyxor, bla balblbla), så vill herr ben hellre praktisera "Tranan" - sparken från Karate Kid. Detta resulterar i att en tredje part, ett knä, (som egentligen inte har mycket att säga till om i det här läget) frontalkrockar med den vassa undersidan av vårt sink of solid ceramic, protruding fiercly från bänken. Det roliga inträffar nu när delhistoria A och delhistoria B (taftologi? - nej tack) läggs samman. Ljudet av kollisionen mellan kött och stelnad lera är exakt identisk med ljudet toaletten producerar när den fyllt klart vatten efter en spolning. Det här gör att kroppsdel 1 - hjärnan, blir så fascinerad att den glömmer bort att be stämbanden vibrera av smärta, och istället förundras ena halvan över hur vackert det inträffade fenomenet var, medan den andra halvan beräknar sannolikheten för incidenten. En chans på tre. "Inte särskilt troligt" invände genast mina... halsmandlar? nä fan det funkar inte... det finns ju inte roliga kroppsdelar kvar! Damn you creator of man, vi skulle haft en sån där pung i ansiktet som i Star Wars... hmm... var det verkligen Star Wars...

Förmodligen så lät inte toaletten så våldsamt som jag trodde, utan det var bara min övervåning som spelade ett spratt med sig själv, för att toan lät så förut när den va trasig - så för alla som läst ovan ordbajsade 11 (det var verkligen en uppskattning först! :D men jag kontrollräknade =(....) rader - Min Häst har ett grymt startpaket i sommar. And as for the idiot som satt och skrev det här istället för att sova. Well Jim...

kan...in...te......sluta....skriva...hjälp.mig...Pål...och nu blev jag hungrig oxå, så jag visar en bild från mig på gymmet idag. I'm the one i mitten.

image15

Tänk att jag drömde inatt

att det cyklade ut en liten mussla ur min näsa, en liten rackare med toppluva och stödhjul. NEJ jag drömde om en kroppsbyggare i blå trikå som sprang 1.7 mil till gymmet varje dag, först på 1.53, sedan på 1h 37 min, och finally set the record at 1.19. Fast det var igår jag drömde det.

Idag var jag på nytt jobb. Utbildaren (som efter ett år på Handels valt att skola om sig till P-R-Ä-S-T) ville oftast dra liknelser mellan att sälja och ragga på krogen - jätteintressant punkt (alltså inte EN jätteintressant punkt, utan det är jätteintressant PUNKT - och då menar jag alltså, by means of le sarcasm att det INTE är särskilt intressant). En man tyckte tydligen att han skulle förklara att hela säljindustrin håller på att revolutioneras av "word of mouth" i sitt Nobelpristacktal, när chefen bara ville veta om någon hört termen förut - VARFÖR människor VARFÖR? och VARFÖR påpeka "Inledning är felstavat".

Och trollet till 63-åring ("han där inne sa 64 men det var ju helt fel" - "ah ok hehe") frågade om ordet brake betydde bryt. Och hur man skulle bära sig åt om man ringde upp en "lätt efterbliven". VADÅ LÄTT EFTERBLIVEN? Vad är det för jävla fråga, use your imagination. Vad gör vi om the Army of Terracotta Warriors come to life and poison our lunch? Can we consult the hand book?

Och inte tänkte hon på att det i 2000-talets Sverige blir lite konstig stämning om man huttrar fram "vad är det för grundlön?"..."ja men vad har jag lön" och chefen viskar högt "du har 90 kronor" (bara för att du går så jävla långsamt) - när alla andra har 75 kronor. Jag iaf, genomförde min slugaste, mest effektivaste, och mest framgångsrika löneförhandling idag (min först helt enkelt). Just när hon tjattrat om att lönen är oberoende höjningar under året, och "facket", "samhällets aggregerade behov" och "solidaritet" (de två sista är writer's fabrication) så körde jag över henne och fick 11,2 % till! Fe-hett värt.

Och så blev jag approachad idag på stan - "Det är du som e Jonte va?" Yessssum sa jag stolt, and produced from my front pocket blogg.se-pennan för att signera hennes panna - när hon frågar "Men var är Paul?". Kul... Varför fick inte jag va duons pretty-boy :( Bra val - "Why thank you God - I'll take the gargantual feet, the pointy fingers, the elephantine ears... all on.... on one of those Steven Merchant bodies over there.

Johnny Depp spelade allt sina kort rätt... fast sägnen säger att han hade en massa rabattkuponger, åtminstone på välgroomade ögonbryn (kvinnoögon på köpet).

one snake one snake snaaake

delad itu! nästan iaf, men han överlevde nog, vi va rädda hela dan'!

ser Man On Fire - Denzel är stenhård, och ibland rolig!
OLD MAN
In the church, they say to forgive.

DEN-fucking-ZEL
Forgiveness is between them and God.
It's my job to arrange the meeting.

Dakota måste ju bli nya Scarlet, fast fulare, om hon tappar alla mjölktänder lika vackert som J-son. Och så spelas "Mickey" av Toni Basil medan Denzel saktmodig skär av fingertoppar och stoppar blödningen med cigarettändaren. Öh.... cover på Carola säger mitt dumma nylle. Vet inte vad jag är mest upprörd över, det faktum att jag inte visste om vem som gjort originalet, eller att jag when trying to look up the song googlade på "hey RICKY", eller att jag överhuvudtaget satt och låtsades va master of the internet när det gick 10 ggr så snabbt att kolla sluttexterna på filmen, ELLER det jävla faktum att låten inte ens är Carrans. Mickey var mitt allt.

He was my North, my South, my East and West. My working week and my Sunday rest. Min reference point här i universum.

image14

Kul grej har hänt! - någon från 1600-talet har ritat en fruktbarhetssnubbe med boner next to Homer. Ser ut som han ska sno hans donut, kanske trä på den på sin...? EXTRA EXTRA - read all about it http://www.svd.se/dynamiskt/noje/did_16259393.asp

28 days later är en cool film jag såg the other day, ska bli kul att se 28 weeks later. haha =) not seeing it again in 28 weeks, but watching the "sequel" 28 weeks later. Alltså, inte att se uppföljaren 28 veckor senare än första filmen, för den släpps inte förrän i höst. Uppföljaren alltså. HEHEHE

ett två tre fjorton

bloggnylle som inte funkar!

Jag badade och kickade boll och slog på volleybolley idag. Men, om man är jättekort, alltså mycket kortare än Tiny E (ntourage fortsätter va bra) - så kort så att ens huvud knappt når upp över fotbollen - då måste det vara jättesvårt att nicka. För nicka är egentligen det enda one can do i det läget. Vi snackar Larsson språngnickar här. Problemet är bara att om man nickar för högt på bollen, då flyger man bara upp på den, och över den, och framför den, och tillslut under den. Och om man nickar för lågt på bollen, så hamnar man ju i backen, och i värsta fall så får bollen tillräckligt mycket backspin att man även här blir överkörd. "Tur att jag är lång och slipper" (end quote) nicka fotbollar.

Lyxfällan heter det på tv, och det föreligger viss korrelation mellan personer i detta program, och läsare av hjärndöda comic strips i gratistidningar. Hur i helvete kan man fortsätta köpa hundar och bilar och låna pengar av päronen, när man går snorback varje månad? Och hur i helvete, om inte av direkta OCD-skäl, kan man läsa serierna i Metro, och inbilla sig själv att man förstår, och att de är roliga?

5 sms fick jag igår, i en alldeles för osannolik rad. Hur cool är inte jag? tänkte man. Så var ju inte fallet - två var dubletter, och det sista var adresserat Tomas Di Leva - han har ju flyttat till Älta. NEEEEEE - JOOOOO det har han men NEEEEEE det var Comviqs fel. Ett handlade om Rolling Stones iaf. 3e aug - rätt värt.

taxes in sweden: a statistical summary of...

note to self: cykla inte den vägen från IP again - Fear Factor-nivå på flugorna i nyllet.

Idag har jag åkt buss:

¤ Människor äter hallon alldeles för fort på bussar, jordgubbar likaså. Vi snackar no less than 1.5 bär i munnen - at all times. WHY!? THE HUMANITY!?

¤ Broöppning sker ofta på sommaren därför att segelbåtsjävlarna gillar att simma på sommaren.

¤ Kvinnor tycker tydligen det är värt att släpa på resväskor i fula skor med klackar á 12 centimeter. Di där "ifyllda" klackarna är nästan så inte sexiga att de blir osexiga. Tur att jag är lång och slipper ha klacks.

¤ Farbröder tycker tydligen det är värt att ha ett par prescripitionals, och ett par pilotes på sig. Vi snackar inte 1.5 par glasögon på näsan hela tiden, utan två. Såg otroligt efterblivet ut.

¤ Det var låg nivå på repet idag, på såväl musiken, humorn, och sprutvispgrädden. "Titta mitt hjärta har bytt sida" sa jag och tvingade min högra pectoralis major att pulsera såsom... en myras bakdel, sekunden innan den dör, when being set on fire med tändare. Bra skämt, Faraz gick på det iaf!

O.A.O

övfre havfregryn

le bus driver va efterbliven och stannade hållplatsen innan, och enligt en inside source sprang han efter en liten pojke. Fick höra att pojken var igenkänd som brinnandeföremålunderbussenkastare, varför polisen kom och hämtade snorungen. Först tyckte jag chauffören va elak, och mitt hat mot hans släkte tog monumental proportions, men d va bra gjort av honom! Hade varit roligare om pojken blivit igenkänd som medlem i gänget som bajsade i bussen. Och det hade varit roligare om Henrik Larsson vid mottagandet av Victoriastipendiet uteslutit frasen "den är tvättad" när han överräckte sin tröja till Vicky, och hon hade blivit groteskt äcklad och kastat iväg den. Eller om alla hundar hade hoppat jämfota (SATAN va efterblivet ord - lätt första gången jag skriver det).

Till Emil and then gooooood ol' fasching. Har fortfarande ont i axeln sedan cprobert slog mig, o gänget hamnade på olika ställen, men fasch va fett värt. Hade det inte varit för flickan jag pussades med hade jag haft det svårare att förklara för en Jamaican att jag, NEJ, inte ville gå hem med honom. "I see women, beautiful women, but I want you". Heeelt sjukt. Lång historia. Sen hamnade hela halva Älta på samma söta buss hem iaf.

IIIIINVAAAAAAASIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOONNNNNN

as plaster on the wounds

Jag spelade golf idag, gick förvånansvärt bra. 17 poäng på 9 hål. Det är nästan mitt handicap, skönt för att inte spelat på länge.


"det är så jädra snyggt, fanimej, i mina ögon är det nog den snyggaste bilden man kan se ungefär, ja den ser så jävla metal ut så det bara sprutar ur den, fanimej." - förklaring av motiv på Iron Maiden t-shirt. underbar dialekt. näston som artisten Pontiak på 100 höjdare (tack magh)

Bröderna Hårdrock

jag tror jag gjorde lika många mål på IP idag som framför Playstation, ganska exakt.

Men frågan är hur det gick med diskussionen här - vart tog du vägen? 80-talet! vart är du. 80-TALET!

Jag ljög om att jag spelade golf idag, I didn't. I did score 17 points though. Imorgon är det fest! D'fest!


eeehrr I thought I thaw a rhabbit...



Först så lixxom såg jag kaninen och trackade den och böjde mig över postlådan och smygfotade, and it was like "I'll have none of them peeping-pictaZ" men jag gav den ett blad.

Philip köpte en klocka igår. en Gant, "Tidlös" var Veronikas omdöme. En tidlös klocka HEHEHE. Elegant var den iaf. HEHEHE.

Lyckades se Battle Royal tillslut. Har riktigt bra rating på imdb och är nästintill kultstämplad redan. In a not very distant future sätts en japansk 9e klass på en ö för att ha ihjäl varandra med armborst och grytlock, till ljudet av klassisk musik. Helt absurt. Däremot va Changing Lanes med Affleck och Sam (lite av husguden) bra. JA, jag har hans autograf med personal message "Be smart, be cool" höll jag på att skriva haha :D vadå Freudian slip - "be smart, be sweet" var det han skrev tror jag. Som om jag är cool HEHEHE. Fan va bindestreck är bra - bästa uppfinningen sedan wap.sl.se


Jajuste. "hemmafest" igår oxå. Bilden talar nog för sig själv. Men vad man inte ser är att jag åt en massa kex och ost. Samt nachos och dip.


image13


Jonte says;

hittade tankegången. och jag har tänkt lite på det. visst kan något man gör vara altruistiskt (eller hur d nu stavas) - först och främst, och/eller på kort sikt. Det är svårare utan konkreta exempel men. Jag ska exemplifiera med Sam J i sopfilmen The House On Turk Street (typ). Där sitter Sam i en bil och ser hur en tant falls on her porch, while it's raining cats and dogs. Han kastar sig snabbt ut ur bilen och in i regnet, hjälper kvinnan upp till dörren och samlar ihop hennes apelsiner. Han blir blöt, och så småningom slagen i huvudet av en pistol. Han gör ganska stora uppoffringar med andra ord, och utan att få så jättemycket tillbaka (han blir erbjuden saft typ - men detta var nog inget han räknade med!). Jag vill ju hävda att det ligger i människans natur att agera för sin överlevnad, och för sin överlevnad only. Det vore konstigt om man inte levde för sin egen skull. Sen kan man ju behöva andra människor kring sig, och man kan behöva slippa ha dåligt samvete för att man inte hjälpte tanten som ramlade - man kan även behöva känna sig duktig när man väl hjälpt the old lady.

Varför hjälper han då henne? Detta är ju som Pål säger en handling som först och främst inte är egoistisk, då han inte får så mycket ut av att hjälpa henne. Men däremot, så slipper han uppleva den bisarra situationen där han sitter och tittar på kvinnan som ligger och krälar i leran, utan att hjälpa henne. Att inte hjälpa kvinnan klarar nog bara en liten skara människor av. Och på samma sätt är det nog en väldigt liten skara människor som Samuel inte skulle rusa ut i regnet och för att hjälpa. I for one wouldn't help Whilke - lixom. Varför känner då Sam behovet av att springa ut och hjälpa tanten? Jo, för att vi är uppfostrade att känna medlidande, och för att det förmodligen ligger i vår natur att hjälpa andra människor när nöden kräver. Men hur mycke nöd får det gå egentligen? Jag tror inte Sam hade gått balansgång på en fisklina över ett dussin rabiesdrabbade piggvarar med nyvässade gaddar bara för att rädda henne. Undermedvetet så analyserar vi nog the situation at hand, och överväger om det är VÄRT att uppoffra sig, om belöningen är värd uppoffringen osv. Om JAG tycker det är en god idé att hjälpa till.

let's see om Pål fick ut nått av detta, jag gjorde det knappt.

Jag vet vad hon heter

Men jag kallar henne Tess


En fråga till Jonte (eller Pål, vem är vem?)

Människan har kommit fram till att varje handling man gör är på grund av egoism men icke förglömma att simultaneously kan den vara alteristisk. Exempel: Person 1 skänker en peng till en sorglig sak i afrika, handlingen är alteristisk men samtidigt är den egoistisk eftersom man själv får ut nåt av det.

MEN

För en stund sen (läs: länge sen eftersom tanken har försvunnit) hade jag en tanke om att en handling kan vara egoistisk men i första hand är den alteristisk, man prioriterar sig själv som nummer två eller tre men man finns alltid med och ska ha en bit av kakan, men hamnar längre ner på "listan".

Diskussion kan uppstå, vad vet jag.

Om jag hade lagt fram den här tanken när jag kom på den hade den blivit presenterad mycket utföligare men ni får nöja er med detta. Tankegången är ganska enkel att förstå ändå.

What say you?

Did you know that there is a tropical rainforest in the middle of Stockholm?

Så bra engelska kan faktiskt inte papparegojjor.


Såg honom på tunnelbanan, där jag oxå träffade en man med blå t-shirt, med vit kyrillisk print. I eyeballed him for a while.
- (barnsligt leende och ord jag inte hör)
jag tar av mig hörlurarna. Mannen med mustasch håller upp handen bakom och ovanför sig, och pekar på en stor mygga han precis viftat bort.
- Jag försöker hålla den borta, sa han (jag trodde han försökte fånga den!)
- Jaha, varför då? säger jag
- Jag har läst att de är farliga, de kan vara giftiga.
- Var då?
- I en bok.
- Vilken bok, undrar jag, och skrattar lite, almost knowing he'll answer:
- Min bok :)
Myggan sätter sig på reklamannonsen, och jag erbjuder mig att avliva den.
Nej skrattar han (inte myggan) - Den är giftig!
Jag slår på den iaf, och för en sekund vet varken han eller jag (eller myggan!) var myggan är. Synd att jag inte får träffa honom igen, myggan alltså.

Jag sprang uppför Lejonbacken and shot at Emil with my låtsasgevär - och så kastade jag låtsasgranater!

image8

Down the P.C.H var så dålig så jag somnade. Av någon anledning trodde jag den skulle va bra. Finding Neverland förväntade jag mig mindre av, men den var riktigt bra. Sorglig, lycklig, välgjord - vacker!


Viking Summer for the whole family!

Igår såg jag Reign Over Me - fett bra. Den blev bara bättre och bättre. Tror jag sa att jag skulle se den med dig, men det blev med Philip istället! Uppskattar man Crash är man värd, så är det bara. Och i senaste Entourage spelades Wake Up Call av Mörkrödbrun Fem - vilket fick mig att besöka deras hemsida.

OCH VAD STÅR DET! Ja dels så står det att de samarbetar med nått Global Cool gäng - så synd att de inte hakade på Live Earth. Men innan jag läser det ser jag "Special Guest The Hives". Nice. De får inte inte komma till Sverige, och de får gärna ta med sig hivarna. Kan iofs tänka mig att åka till Copenhagen, kaaan du?

Jag lekte med Emil i söndags, och nu ska jag iväg och titta på hans sista högvaktsavlösning. Han gillar Takida, och då den första låten jag hörde med dom var Jaded, så har jag haft lite svårt för det bandet. I början på Jaded låter sångaren som en bakfull Elvisimitatör på en ålandsfärja. Och då menar jag inte en inhyrd sådan, utan en som sitter med huvudvärk på frukostbuffén, och vars medelålders fackföreningspolare är de enda som får avnjuta hans extrema begåvning. Nu har jag iaf äntligen lyckats fatta tycka för några låtar som e riktigt snygga. Jag blir inte direkt knäsvag av sången, eller texterna, men vissa låtar har söta gitarrer.

Och jag vill reee-eeeeeeepa! I helgen så. Then jävlar. Upp tidigt idag gick jag också. Arbetsintervju, till två jobb verkade det som. Hoppas jag får ett iaf!


En kod kommer lastad! Med vadå?

Jo med morötter!
Ett kort inlägg av mig för att krydda till den här bloggen lite!

Jag låg och sov klockan 7 igår (Söndags) morse..................

Min bror väckte mig och bestämde sig för att åka till Indien en stund så han drog och sa adieu..................... Men just innan han väckte mig drömde jag om PLU-koden för en knippe morötter (styck-pris) på Konsum.....jag hoppas för guds skull att den är 4084. En så konstig dröm innan ett sorgligt farväl (sweetest goodbye?) som kommer att vara booked in my head en längre tid.

Nu e bloggen upp-spajsad till tusen!

Pål

krydda köttbullen

Köpte en hamburgare idag, McDonaldspersonalen måste få många engelsktalande besökare. Inte för att dom är särskilt bra på att ta english orders (jag brukar roa mig med att själv beställa på främmande språk), utan för att många turister nog går till the golden arches. Tjejen idag var jättelångsam på att ta beställning, men man kände ju iaf att hon var ordentligt dålig på engelska. Inte som kvinnan på tunnelbanan igår som hade ett ordförråd som en nobelpristagare, men uttal som en... McDonaldskassör? Det låter så sjukt att säga traumatized på svengelska.


Igår var det musikfest på tv, och hemmapartaj. Grohl hade långt hår och Katie Melua va söt. Mena sjöng intressant. Verkligen roligt att Enrique Iglesias gått så långt - jag sa det redan från början: "Henri har mest potential av alla Måns Zelmerlöws lärlingar" - Visst, Condoleezza Rice blev världens mest inflytelserika kvinna enligt Forbes 2004 - men ingen kan inflyta sig förbi kön på Riche som Iglesias.

 

Jag stannade länge igår, och började gå hem, men tog till löpningen ganska kvickt - det går fort att springa. Man tjänar jättemycket tid. Fel skor, skjorta och glasögon hade jag på mig också. Men det var bara för att jag fått höra att jag var snygg i glasögon.


knäckebröd gillar mig

Jag vill inte se Linkin Park, jag vill se Red Hot Chili Peppers (hör LP i bakgrunden - låter sunkigt live). Ska det va så svårt för svt att visa när konserterna för resp. band är på Live Earth-galan, istället för vem som hostar.

Häromdagen såg jag Transformers. I några scener lyckas man att nästintill driva med den nördigt klyschiga och förutsägbara handlingen, men annars är det mest: "Destroyer, Death Crusher, Mayem Warrior, unite and fight against Megatron, for the sacred Cube of Power" - med blockbuster trailer basröst. Appropå blockbuster, jag älskar storfilmer som välter kioskar, men inte gör det åt det håll man tror. Det är så klart att man inte kan avliva bondbruden midair, men åtminstone tippa handlingen lite oförutsägbart. American Beauty och Fight Club t.ex. Men va snygg Megan Fox var.

Snygga tjejer igår också, på en liten get-together först hos Phille och sen hos Tab. Tllställningen presenterade sig själv som rather superficial redan när jag skjutsade en av dom på cykel till Tobbe och hon skrek av lycka/rädsla. vem gör det? iofs - vem cyklar? Tydligen fortsätter kalaset ikväll, men i större skala, i Enskede - kafounka.


Crouch gjorde mål idag

Jag gillar Café. Av alla saker de rekommenderar så ska jag slå till på ett par öronproppar, det känns som sommarens hottest accessory. Sen skriver Wiklund ang. Sveriges hype om svenskar i Hollywood: "...Vi har en osviklig förmåga att överdriva vårt lands globala betydelse. Det är som om vi helt glömt bort att Sverige är en liten socialistisk provins alldeles för nära Nordpolen..." det tyckte jag var roligt. Wiklund skriver om film.

 

Jag såg en värdelös film på bussen till Varna i Bulgarien, den var så dålig att jag var tvungen att titta, och inte hann jag få se slutet heller. Samuel L Jackson, Milla Jovovich och Stellan var med. Sam J va nån snut som mest satt på stol hela filmen. Sjukt patetisk film. Den mest känslosamma scenen var oxå den roligaste - när Jovovich lirar piano (man ser att det inte är fingrarna i bilden som producerar det man hör) och bjuder in Sam (med handfängsel), som tydligen va en hejjare på cello (han rör knappt ett finger).


Såg Battle Royale igår, en film vars öppningsscen består av våldsamt hav mot bergsklippor, gungandes i takt till Mozarts Requiem - Dies Irae, måste ju vara alldeles strålande? trodde jag... Men the subtitles funkante, och jag kan inte asiatiska, så jag såg Black Snake Moan istället. Har alltid gillat Christina Ricci, fast jag inte borde gilla henne. Sam J va ju med i denna film också! Fast han såg jättemycket äldre ut, han har liksom åldrats 40 år på 4 år (filmen ovan). Han kanske låtsas va äldre i denna och yngre i Turk Street. Skådespelare är bra på att låtsas. Så underbar scen när Sir Ian McKellen, i SERIEN Extras förklarar för Ricky Gervais att skådespelare låtsas va en annan person, och att de läser vad de ska säga från ett "manus" (som de naturligtvis inte får ha med on stage, utan måste ÖVA in). Back to svart orm stön, en riktigt annorlunda film, turned out quite intressant, inte riktigt vad man förväntade sig.

Jag förväntar mig... nio timmars sömn

 


kom att tänka på en rolig särskrivning

För två minuter sen åt jag ett rått ägg.










Det roliga inträffar nu om läsaren är van vid att själv särskriva ord. Då läses meningen: För två minuter sen åt jag ett råttägg. Vem fan i helvete går och tar sig ett råttägg klockan halv åtta?! Det är ju alldels för sent för aptitretare en torsdag. Å andra sidan kanske konsumtionen av råa ägg inte är så stor nowadays heller.

Jag åt iaf ett rått ägg på riktigt. Det är ett perfekt komplement till ostron - sanslöst mkt billigare! Knacka försiktigt av toppen av skalet, addera en skvätt citron och servera i äggskålar eller shotglas, vid sidan av välkomstdrinken!

vi komma, vi komma, från pepparkakeland

Vet inte riktigt vad som är jobbigast, katter som krafsar på dörren och vill komma in, eller som tvättar sig för att bli rena (katter använder sin tunga högljutt), eller katter som snarkar för... att? For the fun of it! Ett bra trick för att uthärda just snarkandet är att intala sig själv att det är Adriana Lima som ligger bredvid och snarkar, då står man ut med det. Problemet uppstår när man tillämpar samma metod vid dörrkrafsningar. "Tänk in på det. Tänk inte på det. Det är bara Adriana Lima på alla fyra som vill komma in rummet. Det är bara...." (Kalle Anka-vända på huvvet och inse sitt misstag-manöver, eller som när Kyles mamma i South Park låter något smälta in och sen brister ut på grov NY-dialekt: WHAT WHAT WHAT?!)

Jag hatar verkligen allsång på skansen; jag hatar när Anders försöker ställa improviserade frågor till Per Gessle, som nyss dammat av någon jävla skitlåt som går typ; jag är en händig man, vill du ha mig är jag händig, åhh händig, medan ett hav av 15-åringar som väntar på idol-Måns skrikit av lycka. Jag hatar när glada människor blir inzoomade och sitter och ler och "sjunger" folkvisor falskt. Förmodligen är problemet att dom inte vet att de gör bort sig, eller att de faktiskt inte ens gör det. Det anses liksom ok att sitta och va lycklig och sjunga fult. Det är det folkliga, och lyckan, som jag avskyr. Hade människan stått framför en jury i American Idol, och sedan börjat argumentera att hon förmodligen sjunger bättre om hon kliver av parkettgolvet, eller om scenen i fråga hade varit ett pinsamt inslag i förmodligen världens bästa komediserie Extras, så hade jag fullkomligt älskat det. Visserligen drog liknelserna iväg lite men. När sen Henrik Dorsin tar ton, en ton som är än mer falsk och monoton än tvåbarnsmamman Kristine på rad 7 (fan hennes son har säkert en sån där smal liten "hästsvans" av hår som hänger från nacken), och publiken skrattar till hans operainspirerade stand up, ja då rinner bägaren över. Stand up är svårt, finns så många värdelöst tråkiga och så få riktigt bra. När det kommer till att blanda det hela med musik är Dana Carvey grym, Eddie Murphy gjorde Jackson-impersonations grymt oxå. Demetri Martin är kul ett tag oxå, han strummar på guran whilst drawing (svengelskt nödvändig övergång till svenska) helt osammanhängande skämt med långa konstpauser.

Typ: Sort of Is a kind of harmless thing to say, with the exception of some cases, tra-la-la on le guitar, like;
I love you....... sort of. Delikat paus. Or when you're doctor says; you're gonna make it.... sort of. It's a boy.............
sort of. Äh vfn, det lät ju bara trist, kör den där MIB-memory eraser flashen och se Demetri göra det själv på youtube istället.


en blyg valross tackar nej till fisktårta



Hittade en fin bild idag, på en valross. Och nu hoppade katten upp på ett litet bord under skrivbordet, jag frågar vad hon gör men hon svarar inte. Hon frågar mig vad jag gjort idag istället, lite rude även för en katt tycker jag men: Jag sov rätt länge och åkte till flatenbadet. Bland annat diskuterades det påstående att man inte har några fula tjejkompisar (läs man vill ligga med alla sina tjejkompisar). Det försöktes att komma på exempel som utgjorde undantag men, ack förgäves. Kan ju visserligen vara sant. Varför skulle man approacha och lära känna en ful flicka, när det finns så många vackra tjejer i Sverige som säkert har samma kvalitéer. Äh, svaret ligger nog just i att alla tjejer i Sverige är så snygga, eller/och att alla fula tjejer är kommunister. Fast det där säger ju emot varandra, eftersom Sverige är, well. Man vill att jag ska följa med till Zakynthos, vilket iofs vore kul, om det skulle gå att göra resan relativt billig, since I'm hard for pence atm. Men det är nog röd lapp för upptagen, grön lapp för ledig och gul lapp för knulla runt även i Grekland.
ALLTSÅ GRABBAR?! DET ÄR KONNY SOM GJORT DEN HÄR JÄVLA LÅTEN?! SHIT LYSSNA NU, VÅR ALLDELES EGNA SUNNY BEACH LÅT. FAAA-AAAN VA GRYMT. HELVETE GÖM ER VAKTEN KOMMER. Ey jompa fan chilla, kasta inte spritflaskor från balkongen (readers comment: 8th floor).

Jag tänkte på det där, om man skriver ner alla roliga saker som hänt i bloggen, så framstår man ju i verkligen som en till synes tråkig person, och jag har alltid velat prova på att va rolig. Om jag skulle skriva om hur "Nice"-snubben i Ungern körde "rattfull" på sin luftmadrass, och hur efterblivet kul det var när ja o pedda förstod att anledningen till att båtpolisen hälsade på oss inte var för att vi kört jetski alldeles för fort och för nära polisern och badstranden, utan att nått miffo , som senare tyckte det var en bra idé att svära och driva med polisen så att han fick böta (visserligen va han väl svinrik som de andra så, good plan short man men) legat på en luftmadrass berusad, vilket tydligen va a major infraction of the hungarian law. Å så vi skrattade, och inte blev det tråkigare när vi kläckte idén att ta namnen Karl-Alfred och Stålmannen när polisen skrev upp våra namn. Hade jag berättat om den historien hade jag ju inte kunnat berätta den igen, känns det som. Så regel nummer ett hos jonte och paul blir att enbart prata om tråkiga ting.

Peders Tillägg:
Dett skall oxå nämnas hur våran tankegång om polisen var. Hur otroligt roligt hypothetically OM polisen hade kommit simmandes på en madrass och det hade blivit en madrass-jakt including a drunk driver. Därefter hade polisen kallat på förstärkning varav en trampbåt hade blivit inkallad att jag Mr Nice ("Nice-snubben)" på madrassen.

För att beta av denna oerhört konstiga men underbara dag så bööör vi visa den största pung vi någonsin skådat på en människa. Den här figuren hade två roliga drag: En stört stor pung och att han ständigt pratde ungerska till oss och vi svarade på engelska och han blev alltid lika förvånad. Här är iaf pungen (snoppen ligger bakom)


Om Zakyntos säger jag ungefär som föregående talare. Har en kompis som åker till Sunny imorron, vågade inte ens berätta vad som gäller där med lappar och "fucky-fucky" (hon lär iofs inte ta den gula lappen, men still) iofs kan jag pigga upp henne med att man kan få gratis champange om man går med på att bli nersupt.....Fett värt!!

Btw så försvann håret idag. 250:- för 10 timmars arbete :(......hade varit mer värt i Bulgariza!

Tjingeling

uten tilsatt sukker

Robin fick sin Kaffe och Bulle (lægg mærke till att det ær ett namn. Jag drack en exotisk jos med kolsyra. Oj nu måste jag ta øver, det ær jæ som e ja. Peder ville skriva jos med j och o och s, precis som man ska. men det før han inte. så nu skriver vi juice. ajajaj vad gør han? han lægger bajs i maten. jos stavas jos och inte sieg heil.

(skæmt-varning)

- Men det stavas væl inte J-O-S?

- jos!

(i ælta med det dær a:et med prickar på så sæger vi jos før jo alltså.)

vilket underbart intressant inlægg detta blev.

Det e detta bloggen e till før!


Whilke-slakt! the theme shall continue

fuckingjævla norge. vad var det dær, och det hær før, och det dær, bokstav?

Peder har gjort en swastika i min lilla book of ideas whilst i was sleeping. sleeping på bussen - nehe inte det. utan kanske på flygplatsen i burgas. det var en skitbra ide vi fick. att gå och lægga oss før att sova i en halvtimme nær vi va packade och skulle åka flyg från varna, bulgarien. den halvtimmen blev 5 timmar och flyget hade ingen lust att vænta. antar jag. så vi fick ta en detour, via norge. kan varmt rekommendera Vinnys Kebab om ni kænner er hungriga klockan 4 på morgonen i oslo. fast det blir nog bara prisvært (det ær rætt dyrt) om man åkt genom halva europa i onødan bara før att vi ær efterblivna. Vidare ska næmnas att Ali Daei, Irans fræmsta fotbollskickare genom tidern, quote "DIGGAR VINNYS KEBAB" typ, oxå! fett vært.

over and out, twist and shout.

død åt whilke kan vi avsluta med sæger peder, bra ide till tema. utmærkt. akkurat.


RSS 2.0