GUD STRAFFAR SOMLIGA MED EN GÅNG

känner mig lite bloggy nowadays, kan va värt.

jag gillar att:
jag satte på tvn igår precis när straffläggningen började och avnjöt den
bandet går fint även fast vi inte vann spelning på Berns, och att jag inte kommer plugga nästa remin.

och till den lite längre listan:
äckliga 14-åringar håller i deras cigg som om de vore jamaicaner och rökte på, att de tar munbloss är inget jag stör mig på men, jag förstår inte varför man inte kan hålla pinnjäveln mellan pek- och långfingret.
personer på radio och även folk off-air använder sig av uttrycket "somliga straffar gud med detsamma". Det låter som om människor ibland straffar gud med en gång när de får otur. Pappa tipsade om någon trubadur som döpt en låt till "Gud straffar en del med en gång" - och därför får han äran att spela sin låt live på jonteochpaul.
människor gör mig, inte besviken men, inte gör som jag vill. Typ inte dyker upp på saker de sagt, inte hör av sig etc.
jag har en massa tentor och uppsatser kvar att skriva, och att jag inte kommer plugga nästa termin.

och Eurovision:
Det är så fascinerande att hela spektaklet är ett totalt jävla pajasparty nowadays, och att ingen av de sönderspacklade programledarna kan engelska, och att minst hälften av låtarna är snodda från "Empty Rooms", "Celebration" och "Freedom" osv. Kul också att toy-boy-hosten nynnar på "Hero" innan han konstaterar att vi är vidare. Sånt gillar vi. UK's bidrag verkade dock jävligt skönt, hoppas de vinner.



inga konstigheter

jag ska inte säga hur jävla busy jag är som inte kan blogga, för jag gör ändå inte de grejjer jag borde göra. The following events led iaf to the (temporary?) return of the blog-Jedi Robin the Rockstar:

Jag får ett sms 14:16. It says: Hej :-d. De första sekunderna tror jag att det är en tjej från igår, men jag anar snart att det är någon helt annan, så jag lägger in numret i telefonboken under i namnet Hej :-d, för att inte ta ut något i förskott. Jag svarar Hej :-d right back at ya :) hur är livet utan mig? Några minuter senare får jag ett Dolt Nummer-samtal, och förbered mig på det oförberedbara. I andra änden gapskriker nu någon 15-åring göteborgare, på göteborgska. Hon undrar varför i hela fridens namn jag har smsat henne, men även hur gammal jag är. Flera gånger. Jag säger att jag är 12. Givetvis hade hon skickat sitt Hej :-d till fel person, vilket jag inte tror en sekund på. Och vad är :-d för jävla smiley överhuvudtaget? FFA undrar hon varför jag skrev "Hur är livet utan mig?" Jag finner det hela ganska roande, och ursäktar mig för att hon skickat till mig, och för att hon vuxit upp i en liten håla där man pratar konstigt. Jag tycker det låter som hon kallar mig jävla anka, men hon hävdar att anka aldrig sades. Däremot kallar hon mig handikappad ungefär sju gånger. Hon blir nu ganska förbannad, men ännu argare när hon säger "Du, ett liv med dig skulle jag dö av" och svarar "Ja va synd att jag inte är i ditt liv då! HA HA HA HA". Hon säger nu "alltså lyssna på den här killen, han är ju heeelt handikappad" och ger telefonen till sin tvilling - vilken tur nog är den bättre hälften. Tänk er Arnold och Danny DeVito i Twins, fast från göteborg. Jag kallpratar lite med syrran, och det slutar med att hon frågar om jag har Comviq och kan smsa gratis, och sedan föreslår att vi smsar. JAAAA VA KEEEWL VI ZMZAAAAAR, tänker jag.

Tvilling 1 skickar sms nummer 2:

Här e min systers nummer . Hon ville att du skulle sms hon . 073-bla bla bla

Konstiga mellanslag tänker jag, och svarar:

"hon ville att du skulle smsa HENNE" heter det på svenska :)

miffot svarar:

Ock . Ja bryr mej inte . Men iaf . Smsa HENNE

alltså. O, C, K, MELLANRUM, punkt, MELLANRUM, för att förtydliga. Jag tar en tugga hamburgare, visar smset för Emil, och svarar: OCH heter det på svenska :)

Hon förtydligar: Ock heter de ja bryr mej inte faktiskt

Jag räknar hennes IQ på fingrarna, och skriver tillbaka: Jag bryr mig FAKTISKT INTE heter det på svenska :)

Men hon bryr sig inte faktiskt: Ja bryr mej inte !

Bryr ser väldigt konstigt ut nu tycker jag, men åter till the story: MIG heter det på svenska :)

Men hon bryr SEJ inte: Jag bryr MEJ inte

För er som inte tycker det är roligt längre kan jag krydda denna anekdot med tre lustiga sammanträffanden. Under konversationen med henne tvingas jag rensa min inkorg, men ser till att jag inte tar bort några roliga meddelanden från Viktor. Mitt i mitt fåniga ordpolisande läser jag Viktors roliga sms, där han skrev "Om du inte håller käften nu blir det ett kokt stryk när jag kommer hem. Från sidan." Detta är roligt dels för att jag åt kokt korv igår natt, men även för att there is no such thing as a boiled beating (OJ - skönt uttryck btw. Låtnamn på den), så jag fnissar lite, DELS för att Viktor av alla intelligenta människor jag beblandar mig med på denna jord lyckas skriva fel, MEN ÄVEN för att jag upptäcker det mitt i göteborgarens språkvåldtäkt. Denna lilla parentes är också rolig för att Viktor sekunden efter att jag läst hans gamla sms skickar ett nytt till mig. Om Mike Tyson. Och hans kön. Kön är faktiskt alltid kul.

VOTE OR DIE!

hej.

image112

jag vet att jag ser lite emo ut. och jag vet att jag inte skrivit här på en månad. och nu när en kompis var så snäll att posta en länk i sin blogg om att rösta på mitt band i en tävling vi medverkar i, ja då påmindes jag om att även jag hade en blogg. Jag loggade in för första gången på länge, och slogs av det faktum att jag inte har mindre besökare nu än någon annan gång. Detta måste betyda att den här bloggen är otroligt grym, och mina läsare väldigt trogna, eller att jag har en värdelös blogg med värdelöst få besökare.

Jag skulle vilja skriva massa roliga saker men, jag hinner inte, för jag måste skriva klart en uppsats. Men jag visar den där bildan iaf, från vår spelning på Stampen i onsdags. Vi ägde. Låtarna finns att lyssna på och ladda ner via www.myspace.com/huntedhedgehogs 

Men minst lika viktigt är att ni besöker den här sidan - http://www.myspace.com/tele2studio?artist=1669 - och röstar på vår låt Suffocate My Pet. Varje dag tills 19e maj är det möjligt att rösta. Do it.

RSS 2.0