kaninjävel!

Jag såg en film vid namn Jumper häromdagen. Den va by far det sämst jag sett på länge, and I tend not to watch bad movies. Nog för att Hayden Christensen och Rachel Bilson e kassa skådisar, men den här filmen va even below them. Då var Annie Hall igår snäppet bättre. Kul sekvens i Jumper däremot, där Haydens character (som mestadels snott pengar från bankero ch dyl) säger "men jag har ju inte skadat någon", och Sam J svarar "no but you will". Det är just den jävla mentaliteten som får t.ex. killen som driver en minigolfbana i NORRORT att kläcka ur sig, efter att några "vandaler" "knyckt" ett par paraplyn med reklam på från just golfbanan under natten; det är ju inte så att de behövde dem!

SOM OM DET VORE OKEJ ATT SNO THE UMBRELLAS om man behövde dom? SOM OM DET VORE HARMLESS ATT RÅNA EN BANK?

kaninjävel!

nu

pulserar en jävla åder under min skuldra. typ pumpar. så jävla märkligt. ibland - ofta vid bakfylla - gör min högerarm likadant, och då snackar vi major pulsåder, dansande likt en jävla student på ecstacy på rave. DUNKA DUNK! jävla muskel. ev ett extra hjärta on le opposite side.

Är det möjligtvis så att Farstagrenen känner behovet att ta igen lost time, och därför går typ varje jävla minut, istället för att släppa in Skarpnäcktåget i leken? Jag tror det är så.

Och det är fortfarande fantastiskt fult att ha kostym, och egentligen även kavaj, till helknäppt skjorta utan slips. Särskilt om man har bred krage. Eller egentligen även med väldigt smal krage oxå. Fulast är det när man har vit krage till mönstrad skjorta, som nyllet idag @ T-centralen.

Hancock MODE!

VA HEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIMHHHHSKT

åh vad hemskt. Jag sitter och kollar på TV4, och ser hur hallåan presenterar de kommande programmen. Jag fokuserar blicken på "Hjälp - jag kan inte sluta fisa" samtidigt som jag hör hallåan berätta hur svårt det kan vara för vissa i samma situation, hur somliga har kämpat för sitt liv, och hur flickan vi ska få se nästan dog. Typ så säger han. Och för några sekunder leker jag med tanken att han faktiskt pratar om "Hjälp - jag kan inte sluta fisa". Vilket han naturligtvis inte gör, han presenterar Malou Möter, om hedersmord. Men tänk vad kul det hade varit...

Och mer kul sker idag på tunnelbanan, när min kamrat kommenterar den nya Coca Cola Lighten med grönt te-smak, och jag konstaterar att jag faktiskt sett reklamen för den ett tag, och att det t.o.m finns en annan ny smak. På frågan vilken svarar jag; HEHE JAG VET INTE, TYP MED VITAMINER ELLER NÅTT HEHE - på skojj. Only to find att den nya Coca Cola Lighten smakar VITAMIN.

pannkaka

vem kan veta?

på Peders ofrivilliga request återupptar jag bloggen. Sakta men säkert.

I vanlig ordning:



Filmen är ju rolig redan innan den är redigerad egentligen. Det är roligt att vara kristen.

RSS 2.0