The truth is out there

Igår hade jag piké. Och idag med. Jag har börjat köra samma klädesplagg kväll morgon istället för morgon kväll, det fungerar jävligt bra. Igår besökte jag även svd.se och läste en artikel på förstasidan om hur Sverigedemokraterna passerat fyraprocentsspärren, och röstade sedan på frågan "Vilket parti skulle du rösta på om det var val idag?" - typ. Av någon anledning röstade jag just på SD, och av någon anledningen var resultatet för SD 32 %. Några timmar senare hade svd.se bytt ut frågeställningen mot en annan omröstning, inte helt otippat.

Häromdagen glömde jag mitt paraply, av den enkla anledningen att det inte regnade när jag skulle gå hem. När jag återfick paraplyt igår glömde jag det igen, eftersom solen sken när jag skulle hem från repet. Jag partade på rätt fint i fredags också - bubblade iväg och landade riktigt skönt, som vi brukar säga. Så skönt att jag somnade framför The X Files när jag kom hem och åt lite glass. Jag blev tvungen att se om avsnittet på lördagen, inför samma känsla av déjà vu som inträffar när jag nu börjat läsa i The Fountainhead igen. This calls for a quote:

The A.G.A issued a dignified statement denouncing the Stoddard Temple as a spiritual and artistic fraud. Similar staements, with less dignity and more slang, were issued by the Councils of American Builders, Writers and Artists. Nobdoy hade ever heard of them, but they were Councils and this gave weight to their voice. One man would say to another: "Do you know that the Council of American Builders has said this temple is a piece of architectural tripe?" in a tone suggesting intimacy with the best of the art world. The other wouldn't want to reply that he had not heard of such a group, but would answer: "I expected them to say it. Didn't you?"

nu

blev det ju ett sånt där litet uppehåll här igen. men det tar vi igen! igen!

För att hamna på fötter inleder vi med lite nostalig. Ror po futtherna!



Igår hade jag en tenta. Jag var för första gången under mina två år som student inställt på att faila den totalt, att kolla frågorna och gå efter en halvtimme. Jag gick efter fyra halvtimmar. Hoppas det är ett bra tecken! Nu är det bara en kvar, den 9e, sen är... BÄSTA SOMMARN'!

Har även fått ett nytt par glasögon från coolframes.com. Jag skickade tillbaka mitt första par för att de uppstått repor på insidan av glaset. Besväret tog mig några mail, och kostade 90 kronor i frakt, MEN det gjorde inget att återlämningstiden hade gått ut. Det tog visserligen även några mail att förklara men, i det stora hela var det inga konstigheter. Inte på något plan. Coolframes var även så smarta att de skrev "Sunglasses, Value 30 $" på paketet  så att tullen inte beskattade mig igen, och som grädde på moset levererades paketet fram till dörren. Fick även med ett extra certificate of authenticity för "anti-rep"-beläggningen, med tillhörande PUTSDUK! Hoppas bara skiten håller nu, annars var det ju åtminstone bra service.

Resan till Tokaji och årets upplaga av Hegyalja Fesztivál är även bokad, och istället för Pål följer cymbalmannen med mig på äventyr i sommar.

Avslutningsvis vill jag berätta om hur jag återupptäckte Heja Björn när jag genomled sugfilmen Nina Frisk igår. Ludde är oslagbar.


RSS 2.0