Crouch gjorde mål idag

Jag gillar Café. Av alla saker de rekommenderar så ska jag slå till på ett par öronproppar, det känns som sommarens hottest accessory. Sen skriver Wiklund ang. Sveriges hype om svenskar i Hollywood: "...Vi har en osviklig förmåga att överdriva vårt lands globala betydelse. Det är som om vi helt glömt bort att Sverige är en liten socialistisk provins alldeles för nära Nordpolen..." det tyckte jag var roligt. Wiklund skriver om film.

 

Jag såg en värdelös film på bussen till Varna i Bulgarien, den var så dålig att jag var tvungen att titta, och inte hann jag få se slutet heller. Samuel L Jackson, Milla Jovovich och Stellan var med. Sam J va nån snut som mest satt på stol hela filmen. Sjukt patetisk film. Den mest känslosamma scenen var oxå den roligaste - när Jovovich lirar piano (man ser att det inte är fingrarna i bilden som producerar det man hör) och bjuder in Sam (med handfängsel), som tydligen va en hejjare på cello (han rör knappt ett finger).


Såg Battle Royale igår, en film vars öppningsscen består av våldsamt hav mot bergsklippor, gungandes i takt till Mozarts Requiem - Dies Irae, måste ju vara alldeles strålande? trodde jag... Men the subtitles funkante, och jag kan inte asiatiska, så jag såg Black Snake Moan istället. Har alltid gillat Christina Ricci, fast jag inte borde gilla henne. Sam J va ju med i denna film också! Fast han såg jättemycket äldre ut, han har liksom åldrats 40 år på 4 år (filmen ovan). Han kanske låtsas va äldre i denna och yngre i Turk Street. Skådespelare är bra på att låtsas. Så underbar scen när Sir Ian McKellen, i SERIEN Extras förklarar för Ricky Gervais att skådespelare låtsas va en annan person, och att de läser vad de ska säga från ett "manus" (som de naturligtvis inte får ha med on stage, utan måste ÖVA in). Back to svart orm stön, en riktigt annorlunda film, turned out quite intressant, inte riktigt vad man förväntade sig.

Jag förväntar mig... nio timmars sömn

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0