But if there's a glitch, you're an ostrich

image22

Ja é lika fed up på PG som personen som tog sig tid att förgylla hans nuna i Slussen. Ställer man sig utanför producerar detta mästerverk, med endast en bläckpänna (HÖLL JAG PÅ ATT FUCKING SKRIVA ÄR JAG TRÖTT ELLER?!) till sin hjälp så har man fan motivation. Otroligt att jag orkar slita så på jobbet när ja fortf har sämst betalt. Nyllet ovan ska ju turnera, och inte bara på egen hand, utlovandes ett handtag, som en händig man, utan vill nu även köra med GT - tycker det är synd att han ska ta till spriten nu när han hållt sig torr så länge... HEHEHE. Det finns ju så många band som rentav skulle må bra av att lägga sig på hyllan, men fucking GT har ju legat där och trillat ner, och klättrat upp, och fram o tebax. Gessle är ju snorrik, kan han inte bara bli A&R på nått skivbolag. Fast iofs, när ja blir känd kommer ja vilja uppträda så länge det finns en halvmiljon betalande idioter out there - och idioter finns det gott av - och Jonte och Pål var på GT 2004.

Såg The Jacket häromdagen, forgot to mention, ganska knarkad film, men gulligt slut, blev lite moved. Jag blandar alltid ihop Kiera Knightley och Natalie Portman, men den förstnämnda är favoriten. Daniel Craig är suverän i birollen som neurotisk inmate ? det är nästan värt att hyra filmen bara för att se scenen när han (far from Bond-blond) förklarar att han blivit kontaktad av FTO, och ombedd att ?head up the organization for the organized?. Briljant. Den scenen är nästan - nej det är den inte, men almost nästan i klass med slutscenen i Primal Fear ? med Gere och Norton. Ploten är väl ok, Gere mår man bäst av en gång i decenniet, men Edward Norton är bäst. A Love song for Bobby Long igår va rätt corny, men Scarlet är alltid cool.

Och nog för att det finns roliga I-landsproblem förutom de ja nämnde igår, men när Metro blåser upp bloggandet om ens semester till den största faran för folkhälsan sedan KFC hade femtioårsjubileum i Houston är ju cp. Visserligen förstår jag hur en tjyv skulle kunna gå tillväga när han tjyvläser semesterplaner, men hade jag varit lite mer korkad hade jag kunnat skriva så här: Och hur i helvete är detta ett problem? Vad skriver Mona, 32 i sin elektroniska dagbok för sina jobbkamrater anyways? - "På lördag far vi från söta Björkgatan 17 i Alingsås, och åker till soliga Malaga med ungarna för 2 veckor av bus vid poolkanten! Vi lämnar balkongdörren öppen så Karin kan mata guldfisken, dra upp gardinerna, och sätta på Bruce Springsteen på volym 24 med bas, ljudinställning rock, så att det ser ut som att vi är hemma! Thomas hade läst ett bra tips om att parkera om bilen lite då och då, så flytta den gärna från fram- till baksidan några gånger i veckan! - nyckeln sitter i."

 

(Inga djur har skadats under tillverkningen av den här historien, och Mona och Thomas heter inte så på riktigt. "Ungarna" är heller inte ungar utan egentligen labradorer)

 

och hittils är den största fördelen med att nästan vara 20 att man får mjölk med pepparkaksbrännvin iställer för med honung när man har ont i halsen - värt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0