Kaffe eller vip-listan?

Soft är ett överfullt hak Lördagar efter löning in case you wonder. Men vakterna gör allt för att pigga upp en och skapa bra bloggmaterial. Påminner lite om vakterna på götgatsbacken som rekomenderade krogen tvärs över gatan när de insåg att vi var för unga.

Våran graciösa entré intill Soft kök och bar avtog då Robin (as usual) och Emil var lite för impacted. Den gode vakten sa ändå "Kom tillbaka om en halvtimme så får ni gå före i kön, MEN ni måste dricka kaffe under tiden!". Vi drog till Mcdonalds vid Sergelgatan, väntade en halvtimme och klunkade lite kaffe (jag avstod, eftersom jag var spiknykter).

Väl tillbaka på Soft hade det bildats en läskigt lång kö meanwhile. När vi går före tittar vakten frågandes på oss and says:
"Står ni på vip-listan?"
"vi skulle ju gå före kön om vi väntade en haltimme dehoulahoe!" säger jag
"Har ni druckit kaffe?"
"ja, Dånken!" skriker Robin
"Bra val, deras bönor är dom bästa, de blir VIP på er ikväll"
"Niiiiice!"

försvaaara borgen!

vilken jävla idiotbrud på TV4plus. "Vet ni när blondinen blev besviken över när hon kom till London? Att Big Ben bara var en klocka". "Här i Soho avlöser caféer, pubar och nattklubbar varandra, och några porrbutiker". Och i Chinatown-delen av Soho... - "do you speak english??? english? Nähä... vart har jag kommit, till Kina eller!" Vilka utgör målgruppen här liksom?

Och vilka är målgruppen för skrattyoga förresten. Jag ska fan ge någon kompis ett presentkort till en skrattyogasession. Fan vad hemskt.

Det är jobbigt när iPodens batteri tar "slut" för att man leker med spellistorna för mycket. Men viiiilken härlig känsla det är att lyssna på musik sen - på lånad tid. när man får anledning att sätta kaninöron på ordet "slut". Alltså inte på "slut" - där är ju redan citattecken, men på SLUT liksom. svenska slut alltså, inte SLUT - somehow ser det mer engelskt ut med versaler. Man sitter bara och väntar på att den ska dö, och lyssnar med alla sinnen.

Speaking of SLUT(s). Vi ska festa idag, och Pål konstaterar att förkortning av the location of the förfest låter kul att säga: BH. Ungefär som BH tänker jag. BH... var kommer det ifrån? Busshållsplats? Brösthållare? EH, nää det är ju en svensk förkortning av ett engelskt ord? Eller? av Bra ju. Vilket borde komma ifrån... Brasserie? Men BRA är ju förkortning av Brasilien, fast deras fotbollslag är ju ganska bra å andra sidan.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - det lät ju kul:

"Speaking of SLUT(s). Vi ska festa idag,"

d e point taken

NYA JÄVLA RÖN: Elkedjornas tilläggsförsäkringar onödiga

Står det på SvD. Grattis. Intressant.

Såg avsnittet Ensam Mamma Söker som jag missade i söndags - det är ju så jävla absurt alltså. På bryggan står exmaken med de fula ungarna och ut kliver morsan från en båt, med 5 medelåldersmän iklädda briefs, morgonstånd och ölburk i bakgrunden. Typ. Kidsen sitter och bestämmer vilka killar som är snyggast, och får flytta in och sova i deras sängar. Det är så jävla efterblivet.

Och den här Sasha eller vad han nu hette, som gjorde sketcher med Felix Herngren - han hänger ju i Fältöversten konstant. Iklädd samma ljusblåbeiga overall, och samma tragikomiska min. Ska fråga om autograf nästa gång, eller ta bild iaf, så fort ja får en ordentligt telefon.

Fan, jag glömmer en massa saker. Rådjur. Jo just! Från Breitholtz blog på Allears.se:

Bella Vogel på Expressen är fortsatt riktigt trevlig, men idag fick jag på ett mycket vänligt sätt orden: "Kanske inte slips varje gång?". Point taken.

Point taken ÄR SÅ JÄVLA INNE!

meeeheeenthoooooool

Det är skönt att gå i skolan 2 timmar om dagen. Men nackdelen med att sova länge och åka till stan sent är att man får dela bussen med äckliga barn som varit ute i den FRIA LUFTEN. Antingen luktar de svett och Hot Dogs, eller så skriker de och sparkar på säten. Det är verkligen hemskt.

Och visst, jag kan bjuda på idéen med dagens (fula) outfit. Men att bara kopiera klippet på flickan som spyr på tv är ju bara löljigt. Alle Schull kunde väl gjort något eget av det iaf...

Igår bytte jag lakan. Och det är såklart skönt att somna i en nylakanbytt säng, men... Höjden av satisfaction är ju när man lyckas med ett perfekt påslakanbyte, alltså det bara klaffar helt perfekt, på nolltid!

Och appropå sängkläder - HEHEHAHA - har någon sett en knapp till mina mörkblåa pyjamasbyxor med snobbenmotiv? Gylften är öppen och mitt kön exponeras ibland.


HI-PA-PO!

Jag gillar godis. Särskilt när man har lite godis kvar och man kan se alla godisar. När man kan välja noggrant. Man tar en godis, och sen tänker man ut vilken som skulle passa bra efteråt. MMM.

Särla åker ur Idol, de gör fortfarande som jag vill. Allvarligt, orka rösta? Och jag såg också ett klipp från Göteborg, där auktionen för årets första, och därför dyraste hummerfångst sålts. Jag ville se vem det var som köpt skiten för 2000 kronor kilot, och i rutan står en stor man med ärr i ansiktet, fett hår och nån reklamkeps och förklarar varför MAN tycker det är värt med cpdyr hummer, "det är ju lite speciellt, som med första potatisen för året...".. Jag blir arg för att han köper hummer när han uppenbarligen inte har råd att vara ärrfri, bara för att upptäcka att han bara var någon fiskare som blivit intervjuad, och att hummern i fråga hamnat på någon restaurang i Stockholm. Ordningen återställd. HUMMER!

Kul det där hur tvn kan bedra en. Typ som när man kommer ner från trappen, och hör "...Is... finns på Apoteket". Eh... Is finns i min frys tänker jag. Men det var ju Eaze eller hur fan d stavas som fanns på Apo.

Bäst på tv ikväll var America's Got Talent iaf. Otroligt hur många miffon det finns där. Jag säger bara, LEONID THE MAGNIFICENT. Och although it är old news, så blir det mycket häftigare att se lilla Bianca på tv än på youtube.

DU E SÅ HIMLA SNYGG! SOM EN ÄNGEL. UTAN VINGAR. BAKOM RYGGEN.

Att komma på den briljanta affärsidén att tejpa upp papper på lyktstolpar med erbjudande om massage i min lilla ort är ju nog intressant. Men när man väljer att endast skriva ordet massage och ge ut sitt telefonnummer så blir det ju lite roligare. Det faktum att man stavat massage utan e gör det hela ännu lite skojjigare.

MASSAG

Skojjigt är INTE Coops nya jävla reklam när en snubbe står och berättar hur hans kväll gick till, till synen av olika produkter som hör till handlingen. Jävla kopia på ICA. Värdelöst.

Och det mest osexiga och fula på ett par tjejers fötter är pösigt uppsvällda skor av skateboardtyp. Alltså, det ser ju helt otroligt efterblivet ut.

YES, Pär åkte ur Idol - my wish is command.



http://www.myspace.com/pontiaknu

SOMMAREN É HÄR MINA VÄNNER!

sås? ja sås. Biosås!!!

Bioklubben hade möte för andra kvällen in a row, now (row och now rimmar inte på långa vägar för er som tror det!) watching part two av den förmodligen bästa sagan som filmatiserats någonsin: The Two Towers. Halvvägs i filmen började jag skratta, för att jag kom att tänka på följande video:

The hobbits, the hobbits, the hobbits, the hobbits to Isengard, to Isengard!



Jag äter gröt. Det är gott. Såvida man inte blandar ihop saltet med sockret, och då menar jag inte att man saltar istället för sockrar när gröten är klar, för då kör man ju med lingonsylt. Jag syftar på när man häller i socker istället för salt under tillagningen - det går nämligen inte så bra att kompensera med havvsaltsflingor (ord frågetecken) när gröten är klar. Å andra sidan ska man va rätt jävla efterbliven för att missta socker för havssalt.

För er som undrar kan jag snurra pennan runt tummen med vänsterhanden QUITE some time now, och jag blir bättre och bättre på att prata baklänges.

ALLT kan hända. ALLT KAN HÄNDA!!!

Hade en jättekonstig dröm, som gick ut på att jag jag hjälpte en kompis komma till en fest i den ena delen av historian, och i den andra flög jag runt i nån konstig värld i framtiden - alltså rejält post apocalyptical - och det hela gick ut på att jag skulle fixa mat, och göra uppror mot bossen som bodde i nått glashus. Det var så jävla sjukt, så jävla konstig känsla... Men jag flög iaf, det var cool. En annan del av drömmen bestod av att jag sov i en dubbelsäng hos mina farföräldrar, och genom fönstret som stod öppet kom det in demoner som man skulle bekämpa, i sin dröm. Och detta va bara en bråkdel alltså.

Anyways, satt uppe sent igår och kollade på...



när jag blev sugen på glass... När jag gröper ur paketet med skeden (läs INTE glasskopan) får en glassbit för sig att flyga iväg från köksbänken. Med min vänster hand försöker jag att fånga den, men istället studsar den på min underarm. Jag förflyttar handen bakåt likt en pendel (som i baksvingen i ett boulekast - med fel hand) Och kupar min hand. När armen sedan gungar fram, och jag vänder på handen och öppnar den så ligger glassbiten där. Rätt bra tyckte jag.


SMSA LÅNA SMSA LÅNA!

Varför jag inte vill ställa upp i Idol (för läsare Niklas 14, Jonas 19 och Magda 4 år som undrat)

1. Jag kan inte vinna skiten
2. Jag orkar inte stå i kö
3. Jag vill inte bli B-kändis

Jag menar, vad fan ska chefen på Carnegie säga: "Du... är den där... Idol-Ola va?" Det funkar liksom inte, visserligen är det inte läge att söka jobb där kanske, och man kan ju jobba utomlands, men ändå. Jag menar, Big Brother-"stjärnan" Picasso som ställer upp i Idol i år har ju det enkelt! De som va hjärndöda nog att titta på BB har ju med 99,7% chans glömt hennes ansikte by now. Javet att det känns konstigt att fylla på vattenkokaren på toan men, "man kanske inte ska dricka KRANVATTEN" va ju inte nobelprismaterial - Du... är.... eh... den där blonda bruden med stora pattar från Big Brother va...

Det är ju oftast väldigt skönt att vara uppe, äta frukost - med en spännande dag ahead. Men det är sällan kul att gå upp på morgonen. Jag ska uppfinna några sandaler som gör att man tycker det är kul att kliva ur sängen! SMSA LÅNA SMSA LÅNA! Tänk er den här avgrundsdjupa bio-trailerrösten saying: "BEHÖVER DU OCKSÅ KÖPA SPRIT TILL HELGEN??? och så körflickorna: SMSA LÅNA SMSA LÅNA!" Eller ett nylle i butiken: O'boy vilka fresha jeanZZ! SMSA LÅNA SMSA LÅNA!

hej jag heter binke

Det som hände var att les cous cous ramlade av tallriken, i ett försök att tänka på att inte tappa maten av tallriken lyckades jag givetvis istället ypperligt med att spilla. Cous cous och kikärta, rakt ner i... VÄSKAN - som stod öppen på stolen bredvid. Bra utdelning på det!

Jag märkte att mina ena glaset på mina glasögon var skevt, which rendered me rather disorientated throughout the day. Jag gick till optikern. Det var stängd - för ombyggnad. Jag gick till en optiker som inte är min, och till min stora förvåning kostade kalaset ingenting, och tog två minuter. Om det var ett marknadsföringsknep var det ju lyckat, i och med att jag nämner SYNOPTIK nu. Men var det inte det kanske jag låter det vara osagt, så att ingen annan take advantage of deras affärsidé.

Mitt busskort funkar i spärrarna nu iaf, så enligt mina beräkningar blev det 2-2 i karma idag. Bra resultat, helt klart värt. Juste, bra på jobbet oxå, yes 3-2 jag vann.

Jag åt två kräftor idag (4-2 till good things). Det är en kul känsla när man äter kräftor, och det ligger levande kräftor i vasken två meter bort, det blir liksom mer äkta. Levande kräftor som NATURLIGT-VIS simmat där nu i 12 dagar (sedan lagliga kräftjakten tog slut den 8e).

ettplätt

Filip ser så rolig ut, och Fredrik likaså. Hade inga enorma förhoppningar kring deras "Myggan" - men det va roligt att se Bengt Magnusson med fel könsorgan och Björn Skiffs performing oralsex with ett avhugget huvud. Precis som i Am. Psycho - boken iaf. Och när jag tittade på fotbollen idag slog det mig att Zlatan är ganska lika Pat Bateman - Christian Bale alltså.

image70

Imorgon ska jag jobba. Men tallrikarna på jobbet är inge bra. Det finns liksom ingen ordentlig kant, det är mer som ett stort fat. Oddsen för vad som trillar av är följande (förutsatt att NÅGOT verkligen trillar av - an outcome det tyvärr inte kommer ges tillfälle att spela på. Pengarna tillbaka om allt stannar på tallriken alltså!):

Cous Cous 1.20
Kikärtor 2.40
Paprika 3.35
Chilikorv 4.00
Tomat 3.50

om vitlöksbit sitter fast på avfallande föremål utdelas jackpoten. Spelstopp 15:15

(20 min senare)
Med "Spelstopp 15:15 menade jag att jag skulle äta lunch typ då, men efter en hel kvälls överläggande hade jag ju faktiskt kommit fram till att jag skulle gå upp tidigt imorgon: skola, jobba på dagen, och sen va ledig, vilket betyder lunch vid 13:00. Mitt undermedvetna höll uppenbarligen inte med mig. Jag ändrar därför mina planer. Intressant det där. Freudian slip, fast inte en jätterolig sådan.

I Threw A Brick Through A Window

Många roliga grejjer händer i skolan idag. Några skämt som inte blir tillräckligt roliga återberättade, och några jag inte fick citera. Men en föreläsare svarar iaf på frågan hur man i hela fridens nam som gift par ska lyckas hålla koll på kvitton och bevis på vem som köpt vad. Det är lite absurt konstaterar hon som frågar, och det hålls med. Men föreläsaren förklarar att det ju faktiskt kan va så i ett förhållande att "en person köper alla grejjerna, och en annan betalar med annat... och då kan det vara väldigt viktigt" PANG, och han avbryts av 250 personers skratt, inklusive hans eget, kvävda, generade. För er som fortfarande inte blivit vuxna eller högskolestudenter, så anses det roligt när en proffisionell person som denna antyder att kvinnan i ett hushåll köper allting, medan mannen betalar för sig i form av HELKROPPSMASSAGE (med happy ending of course).

Och om man ska bära tunga sopsäckar, jag menar sopsäckar fyllda med typ böcker, inte gräs. Alltså cptunga sopsäckar som knappt går att lyfta, så kan man faktiskt genomföra detta med stor framgång om man tar en i vardera handen. Hur då, tänker man nu. Jo, man roterar såklart när man går, så att man likt en planet i omloppsbana med tillhörande månar rör sig från tomten till sopstationen. Så länge säckarna är i luften och pendlar försiktig upp och ner, så att man ser ut som en tivoliattraktion på vift, så genereras tillräckligt med kraft för att flytta på hela paketet - man behöver bara lyfta på fötterna. Mycket lustig känsla, men funkar bara tills man blir yr.

Och appropå pendla och yr och planeter. Under Desp. H-wives görs det reklam för LOKA bubbelvatten - ens bästa vän på en löprunda. Vem FAN har med sig kolsyrat vatten när man joggar? För det första finns det väl inte ett jävla maraton i världen som delar ut agua con gas till löparna, förmodligen av samma anledning att vattnet inte är iskallt, utan ljummet. Och hur många bubblor har man egentligen kvar efter några kilometer? Tänk när man ska öppna flaskan och det bah sprutaar ut vatten över hela tröjan, då blir man ju blöt! Säg EN löpare som springer i fuktig tröja.

Tag en Peder Kron vid behov

Igår kunde jag inte somna på grund av att jag låg och tänkte på en av livets viktigare frågor. De gick så långt att jag var nära att gå upp mitt i natten, sätta på datorn och skriva ner mina tankar i bloggen. Frågan som jag ställde mig själv var:

Varför är damfotbollspelare sportsliga?

Jag lyckades få fram tre teorier

1. Det är lägre tempo i damfotbollen och därför är det svårare att filma, dra i tröjan och stämpla för att det blir lättare att se för domaren.

2. Herrspelare filmar konstant. Det gör dom för att vinna matcherna. Man kan tänka sig att "gå över lik" för att vinna en match. Det gör inte damerna. Jag  tror de har att göra med pengarna. Herrarna har mer att förlora än damerna på att inte filma. Men vad vinner damerna på att inte filma???? Image. Damerna får en bra bild av sig i media, bland vänner och familj för att de spelar sportsligt.

3. Damerna tycker det är principiellt fel att filma. Genom att undvika filmningar känns det bättre inombords. Dom "vinner" inre frid hos var och en. Alltså bryr sig en damfotbollsspelare mer om sin psykiska hälsa än matchen hon ska vinna. Är det rätt eller fel? De vettetusan.

Ge mig fler svar!!!!

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Förutom att det briljanta Bubble-boy-avsnittet går på tv, så visas även veckans Filmkröknika på SVT. Inte nog med att Superbad heter SuperSUGER i Sverige (Knocked Up var OK btw - för seg), det som kommer ur programledarens mun låter så fruktansvärt att jag inte kan slita mig ifrån det - jag vill bara låta det riva mig i pannan, skära sig in i min buk och skritta upp längs min tjocktarm. Alltså, halvfula finlandssvenskor som stoltserar entusiastiskt med sitt östliga språkarv är något av det mest osexiga i hela världen. "...do you think the Spanish Inquisition ever thought of a torture equal to this?" - för att citera Rand. Och med det följer ett inte helt naturligt följande, men roligt bonuscitat:

"Happiness? But that is so middle-class. What is happiness? There are so many things in life so much more important than happiness."

And speaking of her, jag bläddrar till Hallmark, och ser att de visar en film om Ayn, med självaste Helen Mirren. Jag lyser upp (inläggets tredje citat - nu från SP, vars efterlängtade nästa säsong ännu inte förgyllt min fredagseftermiddag) "like a virgin backstage at an Iron Maiden concert" - bara för att upptäcka att jag inte har kanalen. Nåväl. Kan jag ju plugga lite istället, och tänker på att 100 dollar investerade i en portfölj med amerikanska aktier whose market values are in the bottom 10% of all stocks on NYSE (FÖRSÖK skriva det där på svenska, FÖRSÖK! "de 10 minsta procenten", "10 % av de minsta..." det blir cpfel hela tiden) år 1925 idag varit värda 9 miljoner. Dollar. Vem älskar inte att sätta punkt, och sedan tillägga "dollar". Hoppas jag får säga det till någon, på riktigt alltså.

Rob in the money

Jag trodde min dag var märkvärdig när jag påmindes om hur värdelösa SL är i den bemärkelsen att mitt jävla studentkort fortf. inte fungerar i spärrarna, utan istället förargar "CONNEX-VÄRDAR" när det tvingar mig att skutta över de inbjudande stålcylindrarna. Jag trodde att min dag var värd att nämna här därför att jag känt igen en person på stan som jag inte borde känt igen. Jag fundeliserade förut kring hur många som skulle känna igen ens ansikte, om man plötsligt en dag blev superkänd. "Åh men honom har ju jag sett på tuben flera gånger". Jag menar, even "with this face" stannar man nog inte i någons minne. En filur jag såg på tunnelbanan för några veckor sen kände jag däremot igen idag - han gillar mjukisbyxor och collegetröjor, vattenkammat blonderat hår och dubbla snusprillor. Samt att prata i mobiltelefon.

Men tji fick jag. För jag kom att känna igen ytterligare två okända människor, och SL hemsökte mig änmer. Vid Odenplan ser jag en ypperligt okänd svensk manlig modell, som enligt min kunskap enbart kampanjat för Tiger och typ Synsam. Han ser rolig ut. Det roliga var dock att jag gick förbi honom iklädd trenchcoaten han REKLAMERAT (HAHA så menar jag ju inte), med liknande skor, liknande väska, men tyvärr inte samma byxor som i fredags - gråa kostymbyxor - då hade han nog fnissat lite. Hade jag varit modigare hade jag gått fram till hans sällskap och bett honom signera min jacka.

Vid Odenplan bestämmer jag mig för att ta tåget söderut, vars slutstations riktning inte är mitt mål, och heller inte i dess exakta riktning, just för att få tiden att gå snabbare. Jag ligger redan 15 minuter back då jag åkt för tidigt till skolan... Tåget väntar länge, för att snart åka några meter in i tunneln, och konduktören informerar snällt att det råder signalfel - a minor setback tänker jag - och nästan njuter av stillheten med min bok. Efter 25 minuter får jag för mig att luften börjar bli dålig, eller så är det min absurda längd som gör att jag blir yr. Tåget åker till nästa station och precis förbi. Tåget står till igen. Jag räknar den passerade tiden med Ipodens senaste spelade låtar, tills jag påminns att jag faktiskt använder mitt ARMBANDSUR. Alla kliver av vid Hötorget, men alla åker inte fel buss till Centralen för att känna igen en annan John Doe från ens tunnelbaneresor, - en som är väldigt stor, och väldigt klädd i svart, med ett väldigt argt ansikte, samt tillhörande spetsig näsa. Resan som borde tagit 20 minuter tar 1h40, men inte mer, mycket tack vare att tåget meddelar att det ämnar byta färdriktning till min fördel när jag planerat byte vid Gullmars. OK THEN.

GAAARDUUUUUN GRREEEEEEEAHN

mmmmmm jag tittar på en Jimi Hendrix-dokumentär. Det är för det mesta svartvit, och coolt. Råcool. Jag SKA inte blogga klockan fem i fucking tolv bestämde jag, så jag gör det inte. Se så snygg Kiedis var här, och jag var bara två år gammal, man ser mig knappt.



Det har varit en sån där riktig söndag. Med regn, xbox, avsaknad av studier, läsning, fisksoppa och... Ensam Mamma Söker. Det blir ju tråkigare och tråkigare, i takt med att det blir mindre och mindre intelligensbefriat - på något sätt låter den där meningen som att programmet blir mer efterblivet, men så är alltså inte fallet. Kvällens höjdpunkt: den sista bachelorn (HUR FAN STAVAR MAN DET PÅ SVENSKA? fettofult) sitter på middag med ena mamman, och allt är "jättetrevligt under hela tiden, tills..." han vräker ur sig (efter att innan dejten konstaterat för tittarna att hans självförtroende ALLTID är på topp, och att hans charm är livsfarlig, samt att den viktigaste med en kvinna är hennes rumpa - och då förklarar han även i flera minuter om hur svårt det är att bedöma någons rumpa i ett par jeans, för det finns ju så många jeans som får en rumpa att se snygg ut nowadays - det hade varit enklare om man fått se rumporna nakna): om du vill sen så... kan jag ge dig en helkroppsmassage... det är bara att säga till... *charm* *charm*. Han, så att säga, fick inte följa med på båtturen.

Gårdagen blev precis som förra lördagen inte som det var planerat. Och när man säger "jag stöter på henne lite här och där" till en kompis ang. hans syster så kan det betyda att man:

1. Träffar, och hälsar på henne every now and then
2. Frågar om hon vill ha helkroppsmassage lite då och då
3. Petar på henne med en pinne eller en linjal lite överallt på hennes kroppsdelar (rumpan t.ex.)

Appropå rumpor, i Ryssland får man ju tydligen en massa cash om man lyckas föda barn på deras nationaldag, jävla kul koncept det där.

Det är svårt att gå i BLÅSTEN med ett litet sprött paraply

fick jag erfara idag.

och igår fick jag erfara en utgång. När man slipper stå i kö, slipper konsultera gästlistan fast man står på den, och inte heller behöver uppvisa ID, eller betala för varken inträde eller drinkar - ja, då är det rätt skönt. Lyckad kväll.

Slängde en glimt på Golden Leauge nyss. Kallur sprang häck och vann. Dessförinnan hade någon typ britt vunnit "kalla-anka-längden" á two enlish miles. Detta skulle tydligen resultera att hela publiken på 50 000 personer skulle få en varsin öl. Jävla konstig tävling det där, kalla-anka-loppet med vinster till publiken...

Det där med häcklöpning är rätt coolt iaf, det ser så konstigt ut när de springer, och ur rätt perspektiv - filmat framifrån i höjd med häcken - ser det både sjukt och sjukt coolt ut. Cool. Cooooooleeeee.

Hockey är ju också en sport, och längst bak på punkt.se eller vafan den vill kallas ser jag följande annons ang. någon veteranmatch mellan Sverige och Ryssland:

image69

Det är väl ganska självklart att vi "tar revansch"... 9 man mot 3 komigen... Vadå Powerplay...

Chippen

En väldigt händelserik dag:

Den började med att jag investerade i två böcker. En bok om Peru och så "Atlas Shrugged" såklart. Efter alla lyriska hyllningar av Jonte måste även jag testa denna bok.

Därefter begravning i Boo kyrka. Har varit på två begravning de senaste två åren och innan dess hade jag inte varit på någon på över tio år. Båda gångerna har det varit unga killar som dött. Så jävla sorgligt. Den här killen blev 23 år gammal, och för 8 år sen dog hans storebrorsa som bara blev 18. Föräldrarna har blivit av med båda sina söner inom loppet av åtta år. Går ju inte att förstå. Man kan inte tycka att världen är speciellt rättvis efter två sådana händelser.

Lite gladare nyheter efteråt då jag av en händelse hamnade på Bamses pizzeria och Kebab vid Gullmarsplan (nya Café Monique). Precis när jag har satt mig ner kommer det in en halvneger och en helneger och beställer hamburgare och jag anar trubbel såklart. Men när dom börjar snacka med varandra på engelska känner jag igen den enes röst. Det är ju för fan Charlie Davies! Han va där med sin forwardskompanjon Aladje (felstavning) Sosseh efter en träning och man blir ju lite tveksam över om dom har strikta kosthållningar då dom tuggar i sig var sin 150grammare med pommes.

Det var allt!

Act your age, mama - not your shoe size!?

Det är så många korkade på Idol och Top Model Stockholm so I don't even know where to begin. So I don't.

Korkad fråga till mig idag iaf - IN REAL LIFE: Åt vilket håll ligger väster? Det är väl åt vänster?

image68

Ovan är en bild på en Bulldozer jag ritade. Vi kallar oss Älta Bulldozers. Vi har egentligen hetat det väldigt länge, ända sedan jag på typ Birkaön kom på namnet när jag såg en kompis CAT-kängor, för att imponera på några killar från Fittja som skrämde oss med sina gängkontakter. De blev impade när de höra att vi stod när Älta Bulldozers. Det hade ju varit lite för uppenbart att vi verkligen VARIT Älta Bulldozers. Anyways - hook, line and sinker - eZ

Det jag ville offentliggöra var bildandet av unionen mellan ÄB, och de förevigt stolta ZY. Jag sa ZY ZY ZY! Vi kom till er under en svår period. Vi var slagna hjältar, utan mod, utan livskraft. Men ni visade oss vägen och gav oss vår styrka tillbaka, även om vi aldrig kommer kunna mätas med er. ZY ZY ZY!

http://www.freewebs.com/thebulldozers/

http://zinkensyngre.blogg.se/

Och det ÄR så behagligt att traska hem till Kiss av Prince. Inte bara för att den är suverän, men för att tempot är så perfekt. Man kan verkligen gå i takt på gränsen till för fort, och riffen bjuder upp ens armar till dans, vilka graciöst svänger fram och tillbaka, undrandes varför inte alla människor på trottoaren går så klampar fram så fort som deras ben.

jonteochpål rider igen!

Det blir visst stereoinlägg ikväll oxå!

Såg Seven Samurai igår. Den utspelar sig nästan uteslutande i en liten by. En japansk liten by. En svartvit liten by. En över 3 timmar lång liten by. På 1800-talet. Tror jag. MEN DET ÄR INGEN DÅLIG FILM FÖR DET!

Dålig är den där jävla intervjun med huvudpersonen i "Ett öga rött", som visats båda gånger (under olika veckor!) jag slagit på tvn och hamnat på någon ny häftig lokalkanal. No offence, säkert en jävligt vass film, med enastående skådespeleri, men får jag höra "men det jobbigast var att det var mycket springning i filmen, och en gång fick jag springa elva gånger. I sånna där vetegrejjer, det var jättejobbigt" så vet jag inte vad jag gör. Nog för att det är jobbigt att springa elva gånger på en gång! I vetegrejjer! men...

Jag vet inte om det var för att jag var trött, eller för att min färgblindhet repellerade med lövens kläder idag, men jag fick ont i ögonen när jag gick i skogen! Hoppas inte det har att göra med att jag ser dåligt, jag ville ju tro att from now on kommer bara min vision att improvas, nu när jag blir äldre och mina ögonmuskler svagare. Det är så det ska va. I guess i was wrong... At this rate of progress, I'll be blind as a bat by the time I hit puberty! EHEHEHEJDå

Men jag drömde en råballt svincoolt ashäftig dröm inatt iaf - vi snackar rena rama Die Hard möter Bad Boys, starring Jean-Claude Van Damme alltså! Fast det enda jag kommer ihåg var att jag blev skjuten underifrån av två pistoler samtidigt, vid njurarna typ, snett uppåt, and lived to see another day - so att say! HA-HA!

Vilken typ av mat föredrar du?

Två reklamer efter varandra:

"Vissa bördor är tunga att bära, såsom p-böter - men den här datorn från Leasy är lätt att bära och det är priset också. Beställ den på leasy.se så kommer Peter med den"

"När Peter cyklar igenom Werthersbyn till sin morfar vet han att han väntar på något gott. Wethers Original är gjort på så mycket omsorg och kärlek blablabla"

Roligt att det var två Peter efter varandra tänkte jag. En liten pojke som cyklar och en Leasy-anställd. Roligt om de hade varit samma person. Då skulle Leasy vara i trubbel.

På tal om Werthers:

http://www.youtube.com/watch?v=85kPP20zQmA

Bajs!

De roligaste jag fick vara med om idag handlade om bajs.

Jag håller på att fylla på chipsen (which is right by the candy) i min kära Konsumbutik. Plötsligt känner jag en stark bajslukt. Denna lukt är inte en sådan så man säger "åååh va de luktar bajs!" men egentligen luktar det kardemumma utan en riktig bajslukt. Tänk er ett överfyllt torrdass som har stått i någon månad och ni öppnar dörren.............

Denna scen blev roligare då det går förbi en liten flicka med hennes pappa precis bredvid mig och när de passerade godiset säger flickan "åååh jag kan känna godislukten, man blir så sugen" och pappan flinar lite pappaaktigt och instämmer.

En timme efteråt går jag in i pantrummet för att städa upp lite. Där brukar det lukta riktigt jävla äckligt vilket man har vant sig vid men till min förvåning så känner jag samma förbannade bajslukt som jag kände en timme tidigare.

Min teori är att en kund har kört upp en pet-flaska i röven precis innan denne la i den i pantmaskinen. Sedan fått ett sånt rejält baksug så att lukten spridit sig över hela butiken. Då får man en perfekt bajslukt över butiken samt i pantrummet. En väl planerad plan!

Har ni någon annan teori?

svep, svep, svep!

När jag jobbade på expert såg jag en väldigt lång människa kliva in i butiken iklädd AND1-byxor och ett väldigt igenkännvänligt face så att säga. Han såg verkligen ut som en basketspelare. Han var basketspelare i Alvik 08 - Human Rights (frågetecken?), han visade sig även 211 cm lång och 114 kg tung. Idag ser jag honom på bussen igen, med en del av sitt lag. Jag sitter så att säga "en våning upp" och känner mig väldigt överlägsen. De andra är ju inte så långa tänker jag, och kliver ner för att gå av. Men den kortaste är ju längre än mig, och det är en unik känsla. Jag undrar om det är så man känner hela tiden om man är kort, jag menar, det är rentav obehagligt - eller om man vant sig?...

Två roliga saker händer idag, i ämnet Atlas Shrugged. Jag sitter och läser en annan bok av henne, då jag approachas av en tjej som undrar om jag läst AS, och sedan bjuder in mig till en bokdiskussion som behandlar just den boken idag. Här går jag läser klart en bok, intet anandes att jag gjort det parallelt med en hel bokklubb, det är inte varje dag! Och när jag läser boken tänker jag på hur den skulle göra sig som film, och lovar mig själv att filmatisera det själv if nobody beats me to it. So anyways, googlar lite, och finner att the movie is IN PRODUCTION, med Angelina Jolie, and possibly Brad Pitt starring. Det blir mycket intressant.

Och när jag går kliver av från tunnelbanan kommer en lång kille och frågar om jag har en jävla cigarett (inte JÄVLA men) liksom, jag har inte ens klivit av tåget? Plus att jag lyssnar på musik? Det är inte ofta jag lyssnar på Blur, och när jag väl gör det vill jag vara ifred. Väl i the overcrowded stairs springer en kille förbi på min vänstersida i rulltrappan åt fel håll, screaming "vaaafan". Han hade nog bråttom :D Jag menar, springa upp för felhållsrulltrappa är ju relativt ofarligt men, neråt är ju vansinne!

and he dwells upon... THE WINNER IS OMG OMG OMG THANKYOU!

Att plocka ur diskmaskinen framstår alltid som en far more mödosam och tidskrävande uppgift än vad det egentligen behöver vara. Och på ämnet hussysslor så handlade jag även idag. Vann klunsingen men då jag valt sten alla tre gånger räknades det som fusk, varför jag blev den som fick springa till ICA. fair enough.

Och det slår mig att säkert en fjärdedel av tiden man spenderar framför tv (söndagar är bra tv-dagar, och urusla pluggdagar) består av reklamtittande. Det finns många roliga reklamer. T.ex. den där med "small bill"- och "big bill"-bollarna som en shimpans ska välja between. Så kramar han om den blåa bollen och gör kullerbyttor - mycket lustigt. Eller tandkrämsreklamer när tändkrämstubarna simmar i stim vid ett korallrev, jag menar, hur kommer man på en sån idé, och hur fan säljer man den? Reklambyrån till marknadsansvarig: Vi har tagit fram tre fantastiska projekt till reklamserien i höst - vi tänkte antingen att tandkrämstuberna skulle simma som fiskar, eller spela fotboll iklädda Marockos landslagströjor (med avklippta ärmar! Hey it's so 2007!), eller en klassiker helt enkelt; fyra rävar som sjunger ryska nationalsången simmandes i ett badkar med tandkräm. Jag ska bli reklamare.

Och så går ju Ensam Mamma Söker på tv. Den första killen som syns verkar ha sin nyinköpta t-shirt ut och in, och när Susanne säger "och tills nästa gång vi ses..." hoppas och tror jag att meningen ska avslutas "be mor din sätta på dig tröjjan så det blir åt rätt håll". Så lät det dock inte, förmodligen för att Susanne e rätt knäpp. Hon vill inte ha en ny man, hon vill ha en handyman som kan renovera hennes altan, och låter barnen välja vem hon ska gifta sig med. Och gamla goda Lenita - som i nästa avsnitt till skillnad från de övriga två flickorna inte ska åka båt i skärgården eller bestiga Kebnekaise, utan simply go camping, ja hon är ju på finladskryssning idag hon. En av herrarna fastnade i fören med några finnar och drack för mycket öl, varför han försov sig. En annan hade brutit benet på en krogrunda i Polen. Vilka guldklimpar!

Och ingen kan ju säga "det svenska folkhemmet" som Robert Aschberg.

OK then.

Ibland har det förefallit sig så, att jag Robin, varit aningen för berusad för att godkännas inträde till någon viss nattklubb. Idag föreföll det sig inte så. Jag hade efter fotbollsmatchen planerat utgång med Pål, whom i was meant to meet up in LE CITY 'round midnight.

Jag beger mig till stan något försenad, med mitt ståtliga förortsekipage, och anläder till klubben kring tolvsnåret. Väl på rätt gata väljer majoriteten av mitt sällskap att vänta in ytterligare en följeslagare, medan jag emellertid satsar på att ackompanjera Pål i kön. Regnbesudlad anländer jag, utan en skymt av honom, och står således alldeles ensam på gatan, feeling rather disorientated, not finding him nor my fellowship from min hemtrakt. Utan mobil väljer jag att med engelskt uttal fråga om en köandes telefon - vilket resulterar i att jag får tag på Pål och lyckas identifiera honom INNE på klubben. Jag tackar, och beger mig med modiga kliv närmare insläppet. Då jag använt mig av utländsk vokabulär vid mobillånförfrågan verkar det sitta kvar i mig, varför jag till vakten svarar på frågan "Är du ensam?": I'm the only one - samtidigt som jag överräcker mitt pass. Hon frågar förargat varför jag pratade engelska då min identifikation var svensk, varpå jag svarar att min kompis INSIDE var engelsk, och jag så att säga, hade the flow - detta är naturligtvis inte ett citat men... Det resulterar naturligtvis i att jag nekas inträde p.g.a. min höga alkoholpåverkan - vilken jag ödmjukast bestrider, bara för att sedan bege mig bakåt förbi kön, heading home. En bit på vägen träffar jag mitt tidigare sällskap, som efter 45 minuter äntligen lyckas fatta beslut. Jag sammansluter och beger mig åter till kön. 45 NYKTRA minuter senare återfinns jag längst fram i kön, face to face med the door-WOMAN from hell, som gör det klart för mig att det faktum att jag gjort ett nytt försök enbart en kvart senare (jag rättar hennes tidsuppfattning) innebär att jag fullkomligt saknar omdöme. Jag förklarar för henne att jag druckit lika LITE som mitt sällskap, och att anledningen till att jag nekades var att jag pratade fel språk. Min vän som bott i England förklarar, men hennes stolhet vinner. Hon gör det klart för mig att hennes sjuåriga erfarenhet i "branschen" gett henne ganska god erfarenhet.

Imorgon ringer jag stället och frågar efter henne. Jag ska skicka henne en blombukett med kortet:

Hoppas dina nästa sju år ger dig ännu mer erfarenhet, kära dörrvakt. Och de sju åren du kommer spendera i ösregnet därefter fortsätter att utveckla ditt omdöme ytterligare. Vidare önskar jag att dina följande sju år fortsätter att bringa dig kunskap, och att nästkommande decennium som dörrvakt fortsätter din personliga utveckling, för at t förbereda dig på en lång och plågosam tid som pensionär.

Typ. Jävla idiot. Jag hatar henne. Jävla besserwisser. Avlid.

ska det va med bröd?

Vi såg Am. Psycho. Läste den för många år sen, såg den för färre år sen. Kommer inte ihåg hur det ligger till med alla karaktärer. Kom iaf på varför det heter Wall Street - because of the höga väggar? :D NICE

image65

Sa till Pål att ja åt krokofanter as we speak, men mina är inte regelrätta kroko tror jag, mer sprinkle och mindre märke liksom.

Och så lyssnade jag på Jimmy Nail, och som att det inte räckte med att GES snott all sin musik, så är "Människor Som Vi"-temat ohyggligt likt Nail's "Angel". Så alla vet.

Jag kan knappt tro på att det händer, Jag som snart var't i alla länder

Imorgon ska jag:

Gå på ÄLTAFESTIVALEN!
Bli miljonär på V75
Heja på Elmander
Äta kräftishashish

Och på lilla hembygdefestivalens hemsida stavas "ditt" med ett t, och "mot" med två, och särskrivningarna är oräkneliga. Men det finns Knatte Knatte Disco iaf, från 15.00-16.00, och under rubriken "Mat-Snacks-Drink"-listan står det bl.a: "Grillkorv - Gött..."

Charmigt :)

I said seltzer, not salsa!?

Pål gjorde en blygsam instickare här ser jag, så jag passar på att berätta att jag såg I, Robot. Det lär ta ett bra jävla tag innan vi gör robotar som funkar som intelligenta människor, jag menar, vettefan om det skulle funka med bartenderrobotar. Och på Idol ser jag en tjej som får juryn att gapa av någonting som det inte är bra att gapa över. De sitter tysta när hon plockar upp sin nummerlapp som flugit av, och sen mumlar hon och går ut. Jag menar, att ljuga är ju dumt, men när man ljuger för sig själv så att säga, distortar ens reality liksom, det är ju sjukt. Höjden av evil säger min författare. Kvinnan förklarar för en vän att hennes nummerlapp FLUGIT av och orsakat GAPSKRATT hos juryn, vilket ledde till att hon själv började skratta, varför the audition gick åt skogen. Och hon trodde verkligen på det själv. Och som om det inte räckte, sedan förklarar hon för kameran att hon gått och oroat sig över nummerlappen, och sagt till funktionärer att den var lös, och inte var förvånad att lappen förstörde för henne. Idiotpucko.

Michael Cera från Arrested Development och nu Superbad (braaaa rating imdb - dags att se!) berättar på Jay Leno hur han provspelade för Sixth Sense (till rollen Haley Joel fick) i tron att det var en "lättsam" film - vilket gjorde att en repliktolkning blev kul. Det var roligare att höra om på tv. Nog om auditions. Katten är bra på att göra "tass". "Vacker tass" låter så fult.

image64

Jag måste träna, jag måste sova, jag måste jobba.

Sa katten.

Läsarna: På tiden med seriösa samtal om porr - fram för en mer sund kvinnosyn.

Det är nästan fler fel än ord i meningen ovan.

oi! you can't walk here! oh really??? ON THE GRASS!

Såg klart Det Här Är England - turned out real good. Inte makalöst skådespeleri kanske men, den känns äkta, helt klart värd. Lite kul är att pojken som gör huvudrollen inte är skådis någonstans, utan plockades upp från nått ungdomscenter för att han va så cool. Alla andra småkillar ville bli filmstjärnor men den här grabben ville ha a fiver bara för att dyka upp på audition. I filmen är hans gäng "nationalister", och när någon ledare förkastade det faktum att folk som kom till England skulle få support bara for the sake of it, för att de demanded it liksom, då hajjade jag till - det va ju inte helt tokigt. Sen hade ju visserligen de flesta av grabbarna swastikor i nacken, och majoriteten va nog arbetslösa själv oxå men...  Detta fick mig iaf att tänka på en diskussion på jobbet, där en person hävdade att man ska hjälpa alla som "har det svårt" i Sverige, men att resten av världen inte var vårt problem. Om man nu är så såld på allas lika värde, och allas rätt till allt mellan himmel och jord - ja då är det ju fullkomligt befängt att hävda att en person som står på rätt sida om gränsen är mer värd, och har mer rätt till hjälp av svenskar än någon annan? Det borde jag sagt, va dum ja é... We'll that's enough politics for one weekday folks!

Jag drömde att jag vann Idol, och inte kunde använda mitt vanliga namn i telefon, för jag va så känd. Det va mest jobbigt så, jag avsäger nog mig titeln när det blir officellt. Dagens program va mycket bättre än premiären - vilka jävla miffon alltså :D Så underbart med så fruktansvärt intelligenta människor som skäller ut juryn, välter stolar och skriker, och sen står i flera minuter utan att klura ut hur man ska öppna en dörr. Det är ju inte kul med människor som inte vet att jorden är rund, men de som vet att den är platt - now that's hysterical - så att säga. Ja, you can quote me on that. Kursiverar just in case.

Han som nu, precis vid samma tidpunkt som igår frågar "varför inge blogg?"  är skyldig mig 182,50:- Ett perfekt belopp att överföra via internetbank. Varför utmärkelsen "Facebook Of The Week" idag går till...

Internetbanken! Utan att man tänker på det fungerar den som perfekt komplement till dagens tråkigt standardiserade och ständigt växande internationella communitys - här har du möjlighet att med alla svenskans 28 bokstäver! konstruera meddelanden på upp till 12 tecken! - vilka smidigt skickas till "självkostnadspris". Här finns även utrymme för s.k "practical jokes" - t.ex. när ens syrras kompis väntar på försenad lön kan man schemalägga överföring av 3 kronor och 42 öre den 25:e i månaden, med hälsningen "Lön". Och det bästa av allt, det är HELT ANONYMT! (well almost).

Adjö!




nu är det jul igen?

"det är tredje röda i rad, oddsen ser ba ut för svart, vi kanske borde satsa nu"  säger han i Robbery - en ok film för att va på tv på en tisdag. MEN DET FUNKAR INTE SÅ. Roulettehjulet kommer inte ihåg att det varit tre röda i rad.

Och igår såg jag Nazi Pop Twins - en dokumentär om popgruppen Prussian Blue, bestående av de två fjortonåriga tvillingarna Lynx and Lamb från California.

image63

De är rätt söta, och sjunger ganska fint, och det är väldigt kul att se, tills man upptäcker att det är deras onda mamma som ligger bakom det hela, och att stackars flickebarnen egentligen inte vill va neo-nazis. Samma mamma ska lära deras lillesyrra Dresden ABC - where "A is for aryan... B is for blood... and C is for creative because white people are creative" haha - vita är kreativa, vilket jävla axiom. Hon berättar det med sån söt liten röst för lilla Dresden oxå, det låter så hemskt övertygande. Och ännu roligare är när mamman och hennes två döttrar blivit utkastade från en local bar on which they performed, för att hon börjat sprida propaganda. Utanför skriker hon i kameran - typ: it's so fucking typical, they're so fucking intolerant! En nynazist som vräker ur sig att folk är intoleranta - brilliant.

I eftermiddags hade jag för avsikt att med mina studiekamrater avnjuta klyvningen av någon fjärds intet ont anande stiltje från en beautifully crafted roddbåt - men vädergudarna ville annat.

Nu har jag tappat bort min glasögonfodral oxå, och i utbyte mot detta har jag hittat någon miniräknare, samt en kompis väska. Jag blir bättre och bättre på att sumpa grejjer och hitta andra grejjer.

Why hello there

72 unique readers can't be wrong! Vilken press jag känner att leverera ett nytt inlägg! Mitt under This Is England.

Second of all vill jag dedikera inlägget till Snygg-Martin, som brutalt lämnades för att dö vid samåkningen till träningen. Han behöver allt stöd han kan få. Tax-deductible bidrag ges till PG 90 11 01-2. Vid gåvor över 500 erhålles premie - 4-pack med batikfärgade bomullsrondeller som finns att samla i 19 olika färgnyanser.

Först och främst vill jag nämna en synnerligen oroande nyhet jag snappade upp på svd.se idag. Roande istället för oroande borde jag skrivit, vänta lite - o-roande känns inte som motsatsen till roande, men det är det uppenbarligen? O-roande borde vara något som inte e så roligt, inte något obehagligt. Nåväl. Det finns alltså "sluta-röka"-linjer för lypsyl-beroende. Helt bisarrt. Man får tips och råd om hur man ska bli kvitt beroendet av fuktgörande läppstift - kan man kalla det d? Det är tydligen farligt att överkonsumera lyspyl och dyl. för att kroppens egen förmåga att återfukta läpparna (samt huden) kan... what's the word I'm looking for here... be compromised! Vilket kan leda till "ALLVARLIGA" hudbesvär. Hur kan ett besvär vara allvarligt liksom? Hade inte jag ljugit om allt detta, av helt oförklarliga anledningar, så hade jag trott att SvD pulled some late April Fools' Day Joke.

Såg iaf Ensam Mamma Söker igår. Herregud. Vilket program. Det är Torsk På Tallinn, på riktigt. Otroligt genialt. Jag ser sällan "på tv" - men detta va helt sanslöst bra. 14 osäkra och lätt berusade kavaljerer knäpper med fingrarna till Fernandoz enastående vackra framträdande på någon camping, medan ensam-mamma-som-söker himlar med ögonen i takt med hennes "dansande?" klackar. Alla är alldeles för glada. Indiern som tidigare sagt "håller man sig någorlunda ifrån snapsen - TYP" är gladast. På mammans fråga "Varför ville du träffa mig?" sluddrar han: schnyggast i Sverige, vackraste i heela Sverige, säääxigast i Sverige etc. etc. samt - Jag vill tacka... tv3.se!!! Han är så packad, det är så svenskt, hon tycker det är så pinsamt. Det blir så bra. Blev överlycklig när ja upptäckte tv3's WEBB-TV, men det gick inte att få ljud om man spolar 31 minuter, annars är det ett hett tips. Atmosfären är så perfekt, det är så tryckande stelt, och när en av ungkarlarna hälsar på "Lenita", skakar hand, och sen bara står och stirrar med händerna bakom ryggen - utan en aning om vad han ska göra, för att sedan gå förbi henne utan att säga nåt. Hon vänder sig och tittar till kameran: "what the fuck just happened?" Det är så kul. Nu är jag trött. Visserligen är dessa program (såsom Idol) roligast första omgången, när alla underbara karaktärer finns med, men nästa söndag klockan 20:00 åker en ensam mamma till Tallinn - det blir nog ganska så, ganska så nice.

jag är hungrig

Nu när jag läst färdigt min bok upptäcker jag engelskans motsvarighet till "kosta skjortan" - "She will probably try to take the shirt off my back with the freight rates she's going to charge..." Jag menar alltså den FETA, markerade texten, inte hela meningen!

Igår hade jag skjorta på mig, men idag på väg hem va ja awful casual i en I <3 N Y t-shirt, med tröja slängd över axeln. Då tänkte jag hur kul d skulle se ut om jag plötsligt började spela fotboll, och va svinduktig. Glida in med ett par jeans och trasiga sneakers och äga liksom - nånstans. Frågan är var man spelar? Om man vaknar upp en dag och upptäcker att man är sjukt duktig, åtminstone rent tekniskt på alla sätt och vis, vad gör man då? Ringer Chelsea? "Hello, I am from Sweden and I am sick good on football, on the technique, I hit the cross every shot, and can jonglate how many times as rather" Kanske inte? Jag menar... Det borde ju finnas någon i Sudan som är svinbra liksom - A painter who's drawings äh detta om detta.

Och precis som octopi lär jag mig att cacti är cactus' roliga stavning i plural - det börjar framträda ett mönster, alla ord med -us på slutet! Bus blir t.ex. Busi i plural, för om det är många bussar är det ju busy på vägarna - fullkomligt logiskt.

Och igår på McDonald's var det sannerligen busy. Så busy att personen (jag skriver inte tjejen av den enkla anledning att jag till en början inte visste mer, och för att min heroiska insats liksom förminskas vid specifikationen av könet på min bordsgranne - tjejer springer man ju efter titt som tätt!) bredvid glömde kvar sin GUCCI portmonnäer? - FÖRBANNADE LÅNEORD. Önskar att personen som hittade min mobil hade sprungit ifatt mig såsom ja sprang ikapp henne. Hon blev glad.

kräftskiva med festkaraktär

kul uttryck. Pål o ja ska gå. - med festkaraktär. Låter ungefär som någon vodkabeskrivning på systembolaget. Eller som de här nya ciderdryckerna. Ja, ciderdrycker. Cider får det nämligen inte kallas längre. Varför vet jag inte. EU. Drack ciderliknande dryck för ett tag sen, och Pål har sålt dryck med ciderkaraktär på Konsum. Lite kul.

Det var kul med puckona som går gång i VM oxå. Nog för att det är tillräckligt kul med folk som nästan springer i några mil, det ser ju så löljigt ut, men när de svänger fel inne på arenan, och den nya täten fortsätter ett varv till (kluriga japaner!) blir det ännu roligare. De ser ut som bebisar som försöker krypa ikapp en hund eller nått. Nåt stavas det tydligen, jävla fult det där. Jag gillar nått bättre. Vad för något?

Golf imorgon kanske, vattenskidor i bästa fall. BUSSEN GÅR! ABOUW

RSS 2.0