tänk att ja undrade att

Ja träffar på många människor i mitt liv, och hittils har bara EN person, som jag inte träffat på länge, sagt att han också kan rulla tummarna åt olika håll - och då har jag inte ens sett det! Rulla tummarna är ju ett vedertaget begrepp, men att göra det åt olika håll är lite mer sällsynt, så vem av er kan det?

jag måste bara posta den här videon, för den är så grym, det är så stört coolt att man blir tårögd. Hoppas han blir svinrik.




För er som vill se mer av honom finns hela dokumentären på http://www.youtube.com/watch?v=qLziFMF4DHA

LOL

Sitter här och njuter av Basshunters Boten Anna, fast med fruktansvärt mycket mer gripande text:

Now you're gone
I realise my love for you was strong
And i miss you here now you're gone
I've been waiting here by the phone with you're pictures hanging on the wall

...

There's an empty place in my heart
It won't alarm me it will break apart
It won't heal, it never fades away I'll be thinkin' 'bout you everyday


SHEER FUCKING POETRY!


Jag föredrar nog faktiskt...



Jag gillar telefonförsäljare. Jag gillar att jag vet exakt hur de tänker, ja nästan hur de ser ut. Senast igår började jag kallprata med nån, och det slutade med att jag sålde till henne. Sålde bandet. Jaha det gillar du, men då kommer du älska... och så vips, ombytta roller. När det ringde senare åt min mamma roade hon sig med att svara "Do you speak enlighs? Excuse me?". Stackarn i andra änden la på.

Police helicopter shot the sky! Police helicopter landin' on my eye!

Jag sitter här och längtar efter mina illuminating car slippers!

image107

Men de kommer inte förrän i mars nångång... Undrar om vi hunnit uppträda innan dess, hur ska det gå utan lysnade bilar?!

Idag i skolan påmindes jag om hur jävla mycket jag hatar människor som sitter och nickar "för sig själva". Som gungar på huvudet och blinkar med ögonen i medhåll, på ett möte, eller ännu värre, på en föreläsning.

Och annalkande segelutflyktsplanering drog ner mig i det hemska veckoträsket. VEM i helvete vet vilken vecka det är? Det är nog svårt, och det har bara gått 4 veckor. Ofta man vet när v.33 är? Vem fan räknar in terms of weeks?

Pepparkaka!!!!!

KUUUUL!
Lenge sen!!!!!
Riktigt nice var de, de forsta testet for mina elever. Specielt en fraga som var extra klurig: "How are you?" da jag krevde ett svar typ som: "fine thanks" eller "great!".

Tyverr klarade inte Mauricio det och svarade "I want cookies". Jag garvade och han blev nog lite undrande over vad som va sa jevla roligt.


hoooorse

Idag har det jobbats. Och repats. Kom nyss hem. Det är jobbigt att vara handikappad. Jag blev ett med mitt handikapp precis.

Jag köpte lite godis med grabbarna, och en läsk. Och det gick så jävla bra. Jag höll en tjuga, tre enkronor och en femtioöring i ena handen, och kortet i det andra. Och jag sa till kassörskan, jag vet inte om jag måste "ta det på kortet" NA NA NA NA NA NA. Vi får väl se säger hon, innan hon säger: 23,50. NICE. Jag tänkte avnjuta en film, eller åtminstone lite Twin Peaks. Men jag har glömt mina glasögon. Det blir liksom mycket svårare då. Jag är iofs väldigt trött... Men jag tänkte ändå visa en rolig film! När han pekar så jävla snyggt och säger... "LOOK AT THAT...... HORSE" - det är så sjukt kul.


jonte

JÄVLA HORA! PISSLUDER! Det brukar fan alltid gå, men nu försvann skiten. Ok. Bäst för någon att det blir bättre denna gång.

Jag såg en film igår iaf. Gone Baby Gone. Den var jävligt bra. Jävligt intressant. Fick en att tänka. Casey Affleck va råcool och brorsan regisserade.

Men innan filmen slogs på så skulle min kamrat urinera (jag nämner inga namn med risk för att det är fler personer än Martin som läser den här dyngan). Min kamrat har urinerat hos mig väldigt många gånger. Och många av dessa har varit på just denna toa, en våning upp. Det har aldrig varit några problem förut, men just igår oroade han sig. Han bad mig instruera mig i hur man drog ner träjalusierna (vilket jäääävla ord?! Hallå?!), för att förhindra exponering av penis för grannarna. Bare in mind att vi befinner oss flera meter upp, och att penis befinner sig ytterligare en meter upp. Fönstret i grannhuset är en bit bort, och "på marken". Jag vägrar instruera honom (i att dra ner the "drapes" - inte i att hålla penis). Det slutar med att jag får springa över till grannen iklädd mina tigertofflor, pratandes i telefon med moster, för att överbevisa min nervöse vän. Det konstateras att bara nyllet av toalettbesökaren, och alltså inte penis, kan smygtittas på. Inte ens om the Peeping Tom är två meter lång. Inte ens om kissaren har stånd.

Jag åt en pizza ikväll. En dyr pizza. En dyr pizza från en tom pizzeria. Det är ju så mycket mer i att driva pizzeria än att bara baka bröd. Undrar när de konkar. De hade en skön Drinktips-lista iaf:

Whiskey
Vodka
Jägermeister
Cognac
Gin och Tonic

Gin OCH Tonic?! Den verkar lite väl avancerad, jag tror jag tar en sån där "vodka".

I look in the mirror and what do I see? An eyelash in my tear canal, this can't be!?

Jag stod och polerade gaddarna efter att ha avnjutit en rätt bra rulle på tv. Sneakers, starring Robert Redford mfl. Inklusive River Phoenix - som dog väldig ung. Har bara sett honom i typ Indiana Jones. Heath Ledger däremot, har jag sett i flera filmer. Och bara för att pappa nu sa att han dött av en överdos så tänkte jag, what the heck - jag trycker på datorn igen. Scrubs var rätt kul för for once, och i andra avsnittet spelades Audioslave. Kändisar är relativt ointressanta men, Heath har ju gjort några bra filmer, och Batman kommer nog vara cool också. Synd på en bra skådis. En så ung bra skådis. En så snygg ung bra skådis.

TV är roligt iaf. Det är alltid lika kul när man hör i bakgrunden "eaze - finns på apoteket". Det är ju fantastiskt att man kan köpa is på receptfritt nowadays. Och va e dealen med alla dessa nya sunkserier som börjar? Nått Heroesinspirerat drama om en brud som läker, och något fruktansvärt som heter 2900 Happiness - vad i helvete är det för jävla namn?

Något annat anmärkningsvärt är hur jag när jag beundrade mina tårkanaler i spegeln upptäckte något intressant. En ögonfrans stack upp en liten del av en millimeter. Ur en tårkanal. Och underdelen av isberget var ungefär 1.5 cm långt. Jag skrattade lite när jag lyckats fiska upp den. Hur ofta händer det!? VA?! VA?! VA?!

You know Uno?

Fyfan, vilken lång dag! Skönt att varva ner med lite rökheroin...

Såg ett helt fantastiskt program igår, Singing Bee, det är ungefär som Idol fast deltagarna inte heller kan texten på låten. Själva programmet var helt bisarrt, det skrek verkligen München, och kunde lika gärna varit en I Manegen med GK-sketch. Den där "singer/songwritern", den kvinnliga datanörden som hade ett uttorkat morkullafågelbo på huvudet, och den lilla flickan som stod och juckade. Alla såg liksom alldeles för bekväma ut för att det skulle vara trovärdigt. Antingen var de köpta hela bunten, eller så har de lyckats otroligt bra med castingen. Men jag hoppas verkligen att det inte är uppgjort, och att den där sjuka dansanta 19-åringen som såg ut som ett kokt ägg verkligen var så där glad. Något som gör mig glad är, en av de roligaste bitarna ur brittisk (läs världens) television:


jag menade...

...att skriva detta för längesen men, har inte orkat?!

Det är lite lustigt, för bara minuterna efter att jag berättat hur ofta jag åker kommunalt, och vilka förskräckelser jag ständigt utsätts för, ja då händer följande:

Jag är på väg till tuben för att återvända till en mycket lång första skoldag. En liten äldre man möter mig utanför stationen, (och redan här börjar jag ana att det skulle komma att bli fruktansVÄRT VÄRT med de extra minuterna jag unnade mina ben att ta mig till tåget) han säger något jag inte hör, då jag precis som alltid lyssnar på musik. Han verkar upprepa sig, men jag lyckas inte komma åt ?hold?-knappen och pausa. Hans läppar fortsätter att röra sig, och hans ögon är härligt isblåa, fast ändå lite obehagligt gråstarrsmatta - hans mössa likaså, alltså blå. Jag ger upp, och rycker ur hörlurssladden.

- Ursäkta? Studerar du, frågar han - antagligen för fjärde gången
- Ah
- Vad ska du bli?
- Eh? rik? Rik?
- Jaha, det blev jag! Jag vann ju jackpoten nu va på? Stryktipset? Niohundranittionio miljarder (redan här märker jag att han är helt seriös, och inser vilken guldgruva jag trillat ner i ? bokstavligt talat alltså, han var inte rik) niohundranittinio miljoner, niohundranittionio tusen KONSTPAUS niohundranittionio kronor.
- OJDÅ!? NÄHÄ?! Svarar jag
- Jodå, gånger 999, 999, 999 (jag överslagsräknar till 999 999 998 999 000 000 001 ? och inser att han blåljuger blåare än sina ögon och mössa tillsammans) Jag hade ju alla nior vet du, och så fick jag ju de på nedre raden oxå.

Jaha, de på nedre raden tänker jag: JA, det var inte illa, minsann! Jag konstaterar att han bara kan slänga sig i hammocken och rulla tummarna, men han klagar över sin rygg och börjar prata om vattengympa i någon simhall.

- Ja fast dit kan du ju inte gå längre nu när du är så rik, säger jag. Där är det ju bara såssar!
- JAG är socialdemokrat! Kontrar han med. Han blir upprörd: MODERATERNA, det skall jag säga dig, de är bluffmakare! De har drivit landet i botten! Det är moderaterna som har förstört! Yada Yada Yada
- Ja men jag måååste kiiiila viiiiiidare vaaaaa (på Vanhedenska) DU SKALL BLI SOSSE! DU SKALL VÄXA UPP TILL SOCIALDEMOKRAT!

bara för att...

Jo idag utspelade sig den första skoldagen. Och det första dyra bokköpet. Ja kanske rentav den första vårdagen? Jag hade glömt halsduk för första gången på hur länge som helst, men fåglarna kvittrade ju faktiskt imorse. Man undrar om det blir vinter? Man undrar om det blir långfärdsskridskor?

Skulle man däremot undra vad för kläder som gäller i (v)år, ja då kan jag berätta att det är FjällrävendunizZz och I LOVE NY t-shirt som ligger helt rätt i tiden. Färg blå om man syns med sina tjejkompisar i likadana jackor, eller "grön" om man är ensam. Och bara för att Valentin konstaterade att jag mycket riktigt åker för mycket kommunalt, så tänkte jag berätta att jag gjorde det idag oxå. Tillsammans med tre äckliga pundare. Hade den ena inte varit så äcklig hade jag velat stå ovanför honom och bara smälla till honom i nyllet. Det första han gjorde var att riva ner en reklamskylt, som han slog sin polare med. Sen förgiftade han hela vagnen med sin utandningsluft och pratade musik (läs Nationalteatern) med sina vänner. Han började prata med en tant en bit bort, och kallade henne gång på gång "morsan". Han undrade om hon kom ihåg nånting i typ Bollnäs. Mycket märkligt. Och hur i helvete kan lodare prioritera mobilinköp, och videofunktioner?! Va e dealen? Sedan kastade han iaf sin burk på ett säte, och rapade högt när han klev av.

Kom på några sköna egna palindrom. Name not one man, och Trap art!

Och champagne är ju förfärligt gott att avnjuta i sällskap av nobla roddare, en helt vanlig onsdagskväll, inte sant?!

Don't nod?!

Det är så mycket roligt som händer i mitt liv så jag hinner inte skriva ner allt (läs det är så mycket tråkigt som händer att jag inte har något att skriva)

Däremot såg jag ett roligt klipp på en vänsterpartist som under något möte eller dyl. frågade om det inte gick att... på något sätt... få en bil att drivas av en dynamo, likt lampan på gamla cyklar. Det hela var mycket lustigt.

Och när jag pratade med Peder sist, så sa jag "gnu", och han konstruerade palindromet "gnupung" - vilket fick mig att tänka på den här gamla dängan av Weird Al


Where does he work? Where does he work. Where does he work.

Jag såg en skön film the other day. No Country For Old Men. Alltså, den är ju ganska konstig, men den är jävligt välgjord, och inte minst Javier Bardems rollprestation, samt Coen's foto, gör det till en sevärd och underhållande film. Han fick för övrigt typ en Golden G för bästa manliga biroll, och är faktiskt ganska lik Jake Gyllenhaal. Jag hittar aldrig bra bilder att underbygga mina look-a-like-teser med men...

image106

Storebror och lillebror kanske?

Vidare fortsatte mitt sjätte sinne att hemsöka mig, när jag satt och läste på busshållplatsen fick jag plötsligt för mig att blicka ner på mina blänkande sneakers, som jag av dans-och-hopp-enhanceande egenskap valt att ha på mig under repet. Sekunden senare, i nästa stycke, läser jag: It was the shoes that he noticed first.

was it a car or a cat i saw

Hej och hå! Mer spoooki'a saker händer! T.ex. att Emil skojjar till det och säger "Vad skulle Schmidt göra?" och "Schmidt har kommit med en ny självbiografi nu" enligt internskämtets alla konster á la Luleåvisiten över nyår. När jag kommer hem säger mamma att hon ser på en film, About Schmidt. DET VAR JÄVLA FORT DEN BIOGRAFIN FILMATISERADES! I'd say!

Jag var väldigt hungrig idag, och tänkte hinna med att köpa en kokt (läs en grillad som redan var grillad) innan bussen åkte. Jag ser några färdiga grillade, och beställer en. Idioten tar betalt. Inget händer. Istället träder ett miffo fram och frågar om korvflickan inte kan skära upp hans "lövbit", för han ska äta den på plats. Hade jag haft någon röst kvar hade jag frågat om min korv. Eller tagit tag i hans hårtappande hjässa och dängt skallen i rutan. Sen vill han ha LITE MER potatismos på. Sen vill han ha EN TILL gaffel - OJ det blev visst 3 sa hon, HEHE sa han, JAG såg bara en sa hon, HAHA. Väldigt lustigt, tänkte jag. Och missade bussen. Och så blev jag nästan mer hungrig efter korven. Och jävligt pissnödig!

acu-bus! (förstår NÅGON "ordvitsen"?)

Abouw! Va knasigt det känns att inte plugga varje kväll! Man kan sitta o kolla på abacus-wizkidz från Tokyo hela natten!? Jag brukar alltid sitta längst fram av en sätessektion när ja åker buss, så att säga. Oftast innebär detta en plats vid en dörr, och idag slog det mig att det är exakt samma sak som när man flyger. Sitter man vid en nödutgång får man visserligen bra legspace, men även ansvaret för att... typ evakuera folk? Man får inte ha väskor på golvet iaf. Det är samma sak på bussen. För visst får man bra benutrymme, det är ju far more spacious åt alla håll typ, MEN, när en barnvagn ska på bussen, ja då "måste" man hjälpa till. Alltså, det är verkligen anledning nog att inte skaffa barn, fattar inte hur de orkar.

Jag var på jobbet, och messade en viss Ellen och undrade om hon kanske slutat jobbet, och precis innan hon fick sms:et, ja då hoppades hon hemifrån att jag INTE slutat jobbet. Och precis när jag skrev typ "hej Ellen!", ja då dök Ellen upp på skärmen!? Ungefär som när Frazzes "Tallinn-båt" gungade och jag samma natt drömde om att jag var på en kapsejsande färja! Vet inte vem jag borde fria till...

Jag åkte även t-bana, och på kliver en snubbe som ser ut som en lodare, men förmodligen inte är det. HAN av alla människor som kliver på, han "torkar" sätet med sin hand. Liksom borstar av det med fingrarna och gör det "rent" för hans smutsiga äckliga rock att sitta på. Och sen stoppar han handen i ansiktet och sitter och klämmer på sitt nylle, förmodligen aningen ovetandes. Varför kunde han inte bara torkat av sätet med ansiktet direkt undrar jag, det hade sett så jävla mycket roligare ut!?

plocke kotte

Nu är det jullov iaf. Stört störtskönt. Och innan jag berättar vilken fart mitt nya liv tog efter ytterligare en termin avslutades på läroverket, ja då tänkte jag bara uppmärksamma de idioter som fortf besöker den här förkolnade torvmyren dagligen, trots att jag sagt att ja inte skulle skriva. Nämligen: Bär, svamp och KOTTPLOCKNING är skattefritt upp till ett värde av 12 500 kronor. KOTTPLOCKNING! Det var roligt. Jämfört med allt annat i min lagbok. Anyways, Hammarby och Västerås besöker vår stolta lilla ishall, och jag är SJÄLVKLART? där! För mr. V's skull såklart! Vi drar upp på "träffen" i andra när bajen ligger under. Sen hamnar jag på bussen till stan, och det sjungs! Enligt seden åker man alltid till g-mars först så man kan slåss, men vi är bara 7 st. Jag tar på mig handskarna. Luckily är det bara några inbitna bajare där, och vi börjar diskutera skolaga med ett riktigt original. Sen blir det politik med någon som tror att jag är nazist. Kvällen fortsätter i stan med musiksnack med ett inbitet Hank Williams fan.

image105

Bilden i fråga är på Peder i Peru, som lyst med sin frånvaro. Alltså Peder-in-Peru, inte Peder I Peru. Jag fick (I DETTA ÖGONBLICK LYCKAS jag stänga ner Firefox och tappar min fantastiska comeback i bloggvärlden. Jag börjar knåpa på aktuella svordomar, när jag upptäcker att skiten sparats, otroligt värt) iaf förklarat för mig idag att posen på bilden INTE är Blue Steel, utan La Tigra?! Vilken jävla miss av mig! Bilden är iaf helt otrolig. Det är fucking Mona Lisa all over.

Ungefär som miffot som spände fast sig på bussen häromdagen. Vem FAN bucklar up på bussen? Och inte direkt heller, utan typ minuten innan han ska av??? Konstiga jävla skor hade han oxå.

iiiiiint nuuuuuuu, men nuuuuuuuu!

Så lyder den norrländska snapsvisan, som i Luleå istället kom att bli gotländsk. Och jag skulle kunna berätta ännu mer än så här, men allt (jag lägger inte till FÖR innan UTOM, för det är FEL!) utom att maten var god och flickorna söta hamnade i min black book of ideas istället och blir en låt eventually. Samma sak gällde med New York, nästan iaf. Där blev en sak fångad på film, och hamnade på youtube:



Det är liksom alldeles för mycket plugg och rockstjärnedrömmar som står i vägen för denna tidskrävande hobby, särskilt när man reser till norr och väst hela tiden. Jag vill därför meddela att Sveriges 274:e minst lästa blogg härmed annonserar sitt så kallade indefinite hiatus. Int nu... men nu!

But I'll be back!

Under tiden kan man ju alltid hålla till godo med gamla godingar som stora pungkulor i Ungern och apelsiner med solglasögon! Och sug på denna ett tag: Idag mumlade busschauffören till en tjej som klev på pratandes i mobiltelefon "och så... får du bryta där vet du". De tror de har sån jävla makt. Och faktum är, att när mitt nya ÅK-KORT (vilket somliga kallar det) kostar 2360 kronor, ja då har de ju faktiskt lite inflytande på mitt liv. En flaska bubbel mindre i helgen typ! Vaaah vaaaah taaaaaaaak stuuuuuumpaaaan taaaaaakh taaaaaaakh!

RSS 2.0