försvaaara borgen!

vilken jävla idiotbrud på TV4plus. "Vet ni när blondinen blev besviken över när hon kom till London? Att Big Ben bara var en klocka". "Här i Soho avlöser caféer, pubar och nattklubbar varandra, och några porrbutiker". Och i Chinatown-delen av Soho... - "do you speak english??? english? Nähä... vart har jag kommit, till Kina eller!" Vilka utgör målgruppen här liksom?

Och vilka är målgruppen för skrattyoga förresten. Jag ska fan ge någon kompis ett presentkort till en skrattyogasession. Fan vad hemskt.

Det är jobbigt när iPodens batteri tar "slut" för att man leker med spellistorna för mycket. Men viiiilken härlig känsla det är att lyssna på musik sen - på lånad tid. när man får anledning att sätta kaninöron på ordet "slut". Alltså inte på "slut" - där är ju redan citattecken, men på SLUT liksom. svenska slut alltså, inte SLUT - somehow ser det mer engelskt ut med versaler. Man sitter bara och väntar på att den ska dö, och lyssnar med alla sinnen.

Speaking of SLUT(s). Vi ska festa idag, och Pål konstaterar att förkortning av the location of the förfest låter kul att säga: BH. Ungefär som BH tänker jag. BH... var kommer det ifrån? Busshållsplats? Brösthållare? EH, nää det är ju en svensk förkortning av ett engelskt ord? Eller? av Bra ju. Vilket borde komma ifrån... Brasserie? Men BRA är ju förkortning av Brasilien, fast deras fotbollslag är ju ganska bra å andra sidan.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - det lät ju kul:

"Speaking of SLUT(s). Vi ska festa idag,"

Kommentarer
Postat av: Pål

Det var ju Brasiliens damlandslag som uppfann BH:n och döpte den efter halva sitt land - BRA!
Btw, de e kul med svenska då man kan säga Bra, fart och slut utan nån reagerar.

2007-09-30 @ 14:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0