GAAARDUUUUUN GRREEEEEEEAHN

mmmmmm jag tittar på en Jimi Hendrix-dokumentär. Det är för det mesta svartvit, och coolt. Råcool. Jag SKA inte blogga klockan fem i fucking tolv bestämde jag, så jag gör det inte. Se så snygg Kiedis var här, och jag var bara två år gammal, man ser mig knappt.



Det har varit en sån där riktig söndag. Med regn, xbox, avsaknad av studier, läsning, fisksoppa och... Ensam Mamma Söker. Det blir ju tråkigare och tråkigare, i takt med att det blir mindre och mindre intelligensbefriat - på något sätt låter den där meningen som att programmet blir mer efterblivet, men så är alltså inte fallet. Kvällens höjdpunkt: den sista bachelorn (HUR FAN STAVAR MAN DET PÅ SVENSKA? fettofult) sitter på middag med ena mamman, och allt är "jättetrevligt under hela tiden, tills..." han vräker ur sig (efter att innan dejten konstaterat för tittarna att hans självförtroende ALLTID är på topp, och att hans charm är livsfarlig, samt att den viktigaste med en kvinna är hennes rumpa - och då förklarar han även i flera minuter om hur svårt det är att bedöma någons rumpa i ett par jeans, för det finns ju så många jeans som får en rumpa att se snygg ut nowadays - det hade varit enklare om man fått se rumporna nakna): om du vill sen så... kan jag ge dig en helkroppsmassage... det är bara att säga till... *charm* *charm*. Han, så att säga, fick inte följa med på båtturen.

Gårdagen blev precis som förra lördagen inte som det var planerat. Och när man säger "jag stöter på henne lite här och där" till en kompis ang. hans syster så kan det betyda att man:

1. Träffar, och hälsar på henne every now and then
2. Frågar om hon vill ha helkroppsmassage lite då och då
3. Petar på henne med en pinne eller en linjal lite överallt på hennes kroppsdelar (rumpan t.ex.)

Appropå rumpor, i Ryssland får man ju tydligen en massa cash om man lyckas föda barn på deras nationaldag, jävla kul koncept det där.

Kommentarer
Postat av: charmigt

HAHAHA! helkroppsmassage!! hahahhahaha

2007-09-17 @ 01:42:00
Postat av: jürgen

i början av dejten, efter att han klartgjort för tittarna att hans charm var helt unresistable - hur stavar man det på svenska liksom? så sa han till henne; dina ögon... är... inte av denna värld ;) bla bla... och sen: får ja tafsa och klämma på din nakna kropp (så jag kan se om din rumpa verkligen ÄR snygg)

2007-09-17 @ 13:33:38
URL: http://jonteochpaul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0