De tre vise kukarnas nyårsfiré

zappade, eller zåg snarare lite på något som hette Shear Genius på TV ikväll. Den manliga programledarn såg ut som something that came out of en mops anus, efter att denne spenderat en het natt i ett hotellrum med Ken-dockan som sniffar botox. Mkt lustigt. Personen som åkte ut beklagade sig över att hans taktik "inte göra mitt bästa de två första veckorna, and than SUUUUUUUUUUUUPPPPHLIIIIIIISE 'em all" inte fungerade. Kul när människor ljuger för sig själva.

I lördags var det dans på Fasching med ett bättre gäng herrar, och några damer. Add to mix halva jonteochpaul's läsarkrets, som jag mycket lägligt skymtade långt fram i kön. Vi utbytte heta blickar med löften om botox-orgier på hotellrum, men min kväll slutade i en svarttaxi.

Imorgon ställer vi till med middag. De tre vise kukarnas nyårsfiré. Vänster underarm är utmattad efter att ha Onkel Konklat hem sex flaskor favoritbubbel från Systemet, men lyckades ändå assistera i ritandet av bordsplaceringskort medan Annie stämplade kukar på det mesta.

Slutet gott, alltid gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0