Pottnylle

Pål roade sig med att gå på nån parad med oskulder i Peru, såvitt jag förstod det. Det lät konstigt. Tydligen var det på någon katolsk skola. Kinky! Någon "Virgin of the bla bla"-festival visade det ju sig att vara. På tillställningen uppvaktas han av småflickorna (som förmodligen var virgins, så helt ute o cyklade var jag inte), de busvisslade och skrek snygging åt honom, så förmodligen var det ett enbart "resursbarn".

Efter ett tag ropar Peders tyskor på honom, och när han anländar står där en liten femårig pojke som förväxlat Peder med Harry Potter och vill ha hans autograf :) Peder tyckte det var roligt. Pojkens mamma tyckte det var roligt. Tyskorna tyckte det var roligt. Jag tyckte det var roligt. Den riktiga Harry Potter blev nog jävligt förbannad.

image96

Inte helt olika faktiskt! Radcliffe beware! Nu kan man kalla Pål för Pål Potter, och det låter som Paul Pott, och Paul Pott är ju ful HAHAHAHAHAHA!

Kommentarer
Postat av: annie

hahaa, vilken look-a-like!!!

2007-10-22 @ 20:48:17
Postat av: N

PAUL POTTS heter han! ICKE ATT FÖRGLÖMMA viktiga S:et i slutet. Ska vi kröka framöver Robin? Kanske i helgen? Prata om hur mkt vi saknar Pedro? Har börjat uppskatta den här bloggen lite mer på senaste tiden :) Vet inte varför. Tänkte att de kanske kunde vara kul för dig/er att höra! Puss

2007-10-23 @ 12:08:09
URL: http://nemonemo87.blogg.se
Postat av: N

Sjuk liknelse btw.. Peder är ju mkt snyggare! Fuck potter

2007-10-23 @ 12:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0