otra vez!

Nu har jag bitit mig i läppen på samma ställe tre gånger ikväll. Och förutom det så klämde jag mig mellan två toblerone-"rutor" igår. Big ones alltså. Skulle graciöst dela på ett par, med hjälp av enhandsgreppet - men hud hittade in i foliet. Aj. Och så slängde jag mina strumport i toaletten också. Var så jävla inställd på att slänga strumporna i tvättkorgen jag bara kastade dom i första bästa öppning =)

Jag tror dessa incidenter ligger till grund för mitt ögas spontana bultande. Every now and then så hoppar mitt högra ögonlock till nämligen. Typ som triceps gör ibland när man åkt finladsfärja och inte sovit på länge. Fast jobbigare.

Pålpånken lyckades ju inte resa till Peru - jag tycker han ska se det som ett tecken att ställa in allt and pursue his största dröm som border-collie-dressyrtävlingsfunktionist. P.g.a hans försening har jag tvingats stanna uppe hela natten och skratta åt hans tråkiga skämt, så eftersom han inte tänker kräva Kill Bill på skadestånd så ska jag göra't.

Och appropå skadestånd, igår fick jag ju lära mig att Fjällräven unikt nog lyckats få sin dunjackedesign upphovsrättsskyddad (eh) - och idag ser jag Rustas erbjudande om deras exakta kopia. Lawsuit frågetecken. Och appropå tecken, detta är väl om något ett tecken på att Pål ska bli våffeljärnsmaskinist, eller åtminstone att jag ska köpa jackan. Den kostar 299 kronor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0