La sala de estudio

Utgangen igar blev rejalt lyckad och valdigt konstig vilket resulterar i bra bloggmaterial.

Forst och framst gick jag ut med 4 hoes vilket nog aldrig har hant tidigare men det coola i det forsvinner nar 1,5 av dom faktiskt kan prata engelska. Man blev lite av det "femte hjulet" om det nu finns ett sant (i bakluckan brukar de ligga).

Nar vi val kom in till stan skulle vi forkroka alla bestallde en "a las mierda" som innehaller whisky, tequila, vodka och lite annat smatt och gott. Fy fan va stark den va! Latt de starkaste jag har druckit i en bar. Men de e en riktigt skon kansla efterat, mycke harligare an typ vodka-shots ala planeta.

Efter typ 1,5 timmes av dansande blev manga av tjejerna trotta, sa 3 av dom gick och la sig och sov i en gigantisk soffa! Runt 3-tiden var den der soffan full av sovandes peruaner.

Sista sjuka som hande pa klubben var efter flera timmars salsa-musik kommer plotsligt Carolas mastervark "hey mickey" och klassiker som "Footlose". Mycket udda!

Drommen inatt var riktigt cp. jag hade fatt lyckan att ha sex med a certain C och vi var pa vag in i sovrummet. Nar vi kommer in ligger Magnus Uggla i sangen och forstor hela stammningen sa de blev inget. Fan ta dej Uggla!

Thats all! Riktigt vard kvall!


Kommentarer
Postat av: Anonym

pååååååål! värt, men inte var det väl den carolas version av mickey??? nåväl! crazy orienterar drunkhoes och rep här i sverige, pizza out

2007-10-07 @ 21:03:46
URL: http://jonteochpaul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0