Idag åt jag müsli, igår chips och glasögon

Inte för att det inte duger med good ol' müsli, MEN när man i tron om att behöva utstå ett mjölkbaserat mellanmål häller upp müslin först, bara för att finna ett hånleende oöppnat yoghurtpaket i kylen - ja då blir det jobbigt. Det bildas mystiska luftfickor, som exploderar över hela köket när man försöker locka fram den under yoghurten begravda müslin, vars russin nu förskräckt kippar efter andan. Jag menar, det är ju inte så lätt att simma i kvicksand!

Eller när man häller upp jättegoda rödchilichips, bara för att finna att the tortillas är smaksatta av ?cheese? och inte alls är lika kryddigt smaskiga?! Sen försöker man finna tröst i ICAs egna dipsås, bara för att käftsmällas (fin böjning där!) av tautologiernas mest överflödiga logiska upprepning någonsin: Salsasås. Komigen. Men blir inte min senaste mening en tautologi oxå?... Jag stryker under den just in case. Om man understryker gör det inget. Då är man off the hook. Det är därför alltid (nu jobbar fantasin igen...)... det är därför alltid... moderaterna! skriver sina vallöften med överstrykningspenna. Fast de börjar ju stryka över på andra raden - så att det blir understrykningar.

För att inte SKRIVA om när man försöker tillämpa sin patenterade glasögontorkningsmetod, och istället för att blåsa av de sista tappra vattendropparna på glaset lyckas spotta överallt.

EOT - om det finns någon sån förkortn.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Inte dåligt krångligt inlägg, men roligt.

2007-10-11 @ 10:21:47
URL: http://wennie.blogg.se
Postat av: Jennie

Alltid?, är det ofta du åker på könssjukdomar?=)

2007-10-11 @ 15:37:44
URL: http://wennie.blogg.se
Postat av: ROBIN

bara på lördagar... plz... :P va troruvaboru

2007-10-11 @ 23:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0